Најновије

АРКАНОВ ГАРДИСТА ВИШЕ НИЈЕ МОГАО ДА ЋУТИ: Доста бре више лажи, ово је права истина о команданту!

Прича која се појавила на друштвеним мрежама о сусрету Милорада Вељића Манге и Жељка Ражнатовића Аркана, изазвала је реакцију једног од припадника Српске добровољачке гарде, који тврди да није тачно да је Манге једном приликом у кафани понизио Аркана пред свим гостима.

Аркан (Фото: Јутјуб)

- Жељко Ражнатовић Аркан је одувек био страх и трепет. Човек пред којим су сви стајали у строју, одавали му почаст и указивали поштовање. Он уопште није био галамџија нити је икада пробао кап алкохола, кафу,цигарете, дрогу. То је презирао. Никада није био хвалисавац. То је цела гарда знала, ма сви, од малог детета, комшија, пријатеља, спортиста, музичара, сви су знали какав је био Аркан.

Громада, а не као што сад покушавају да искриве слику о њему тако што ће себе да уздигну. Сада када га више нема испада да су га сви малтретирали. То никада није било за његовог живота. Њега нико није смео да погледа попреко, а камоли нешто друго. Нека човека пусте да почива у миру, а породицу поштеде разних непромишљених изјава.

Аркана сам одлично познавао, годинама сам био уз њега. Такву људину никада више ова земља неће имати - каже Арканов гардиста.

Он каже да је Аркан помагао људима, ценио пријатеље и поштовао жене.

- У друштву је био први и омиљени. Знало се да у његовом окружењу нема пушења, ни насилничког понашања. Где год да се појави људи су му се клањали. Није он то тражио нити желео, а поштовали су га и ценили. Његова реч је имала тежину, поглед јачину. Од великих и моћних људи никада о Ражнатовићу нећете чути ружну реч. Читам да разни говоре о њему, а да га никад нису видели, прошли поред њега, а да не причам да вам је толико јака веза требала да би сте били у његовом друштву. Он је био појам свог времена. Величина од које и сад зазиру, па га спомињу јер знају да једино преко његовог имена могу себе да прославе - рекао је на крају гардиста.

Руске специјалне снаге добиле недостижно оружје. Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА