Најновије

СЛОБОДАРИ: Уништити мафијашку хоботницу Мила Ђукановића у Србији!

После неуспелог референдума у Македонији НАТО структура је одлучила да поново активира Мила Ђукановића као свог најоданијег и најуспешнијег протагонисту, истиче у свом саопштењу Народни слободарски покрет - Слободари.

Слободари (Фото: Слободари)

Како тврде, према њиховим изворима, председник Црне Горе је већ покренуо своју мрежу сарадника у региону, али и широм Европе, а све са циљем да се већ у току 2019. године у једном пакету Македонија, тзв. Република Косово, Србија и Босна и Херцеговина нађу у НАТО пакту.

- Први задатак Милове мреже је да поквари односе Србије и Руске Федерације и у том правцу људи на његовом платном списку у Русији пласирају медијске и политичке спекулације у којима се Србија представља као непоуздан партнер. Такође, људи који су више деценија на платном списку Мила Ђукановића су се укључили у изборни процес у Републици Српској и то са циљем да пласирањем лажних вести доведу до што већег јаза између власти и опозиције и тиме после избора изазову озбиљну политичку кризу, објашњавају Слободари и додају:

- Позивамо надлежне државне органе да спрече деловање ове Милове хоботнице која је своје малигне пипке пустила на све стране. Црногорски диктатор у Србији своје пипке има у медијима, криминалу, бизнису, безбедносним структурама, политичким странкама, НВО организацијама, па чак и у еколошким покретима и изградњи пројеката обновљивих извора енергије. Прерачунато у новцу, Милова хоботница годишње у Србији инкасира готово пола милијарде евра и онда није тешко закључити колики утицај могу имати са толико новца на годишњем нивоу, истиче у свом саопштењу овај покрет и закључује.

- Србију у наредном периоду чека низ изазова, а као и у предходних двадесет година  све институције Црне Горе као и њихова мафија биће у служби дестабилисања наших унутрашњих прилика и стога се хитно мора радити на унутрашњем договору и политичком плурализму као јединој брани лошим сценаријима по наш народ и државу.

Прочитајте ОВДЕна какво то крвопролиће упозорава Војислав Шешељ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Паровић о истополним браковима и томе да ли ће стићи до српских формулара и чиме је начета српска породица.

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА