Најновије

ИРАНЦИ И ХЕЗБОЛАХ НАШЛИ НАЧИН ДА ЗА*ЕБУ ИЗРАЕЛ: У Сирији се сада појављују само са...?!

Москва дозвољава борцима Хезболаха у Сирији да носе руске заставе како би се заштитили од могућих израелских ваздушних удара, објавио је израелски "Инет Њуз", а пренео вест руски лист "Комерсант".

Борци Хезболаха (Фото: Јутјуб)

Према “Инет њузу”, Израел се пожалио на Русију да су њихове заставе примећене на иранским војним конвојима у Сирији раније овог месеца. Заштитне заставе су наводно виђене на позицијама иранских снага и Хезболаха у Хами, Хомсу, Идлибу и Сиријској пустињи.

Тачно пре недељу дана, пуковник Мустафа Бакор, портпарол Џајш ал-Изе, направио је врло сличан захтев. Према тврдњама Бакора, иранске снаге на северу Хаме подижу руске заставе на својим положајима како би се "заштитили од израелског бомбардовања".

Видео изнад: Присталице Хезболаха током обележавања празника Ашуре у Бејруту

Међутим, Бакор, Комерсант и Инет њуз нису дали никакве доказе који би поткрепили њихове тврдње. Новине нису објасниле како Израел може сасвим сигурно рећи да су руске заставе постављене на положаје иранских снага и Хезболаха.

Најзахтевније питање у вези с овим питањем је: Ако је Израел био у стању да идентификује ове позиције и био сигуран да тамо нема припадника руске службе, каква је важност постојања ових застава?

Погледајте ОВДЕ најновији стравични злочин џихадиста код Алепа.

Извор: Правда


 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Погледајте видео о Хезболаховом пропагандном рату

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА