Најновије

Лудачки окршај крај базена! Кија почупала Мацу пред обезбеђењем, Слоба одлепио и опасно запретио! (ВИДЕО)

Кристина Кија Коцкар и Маца Дискреција већ неколико дана нису у добрим односима, а њихова свађа наставила се и јуче крај базена.

Окршај код базена (Фото: Јутјуб)

Прво су Ана Кораћ и Маца имале окршај крај базена, а потом су се посвађале Маца и Кија. Пришла је Дискрецији, која је звала обезбеђење да је склони, јер "ће је ударити".
- Кад удариш некога ништа с тим нећеш постићи! Опет ме данас провоцираш с Аном! - викала је Маца.
- Ти си мени опет данас рекла да нећу имати децу - говорила је Кија.
- Малена, остави је, ја свакако идем кући па ћу је поломити - добацила је Зорица Марковић у пролазу.
- Не могу да слушам више те ваше приче о је*ању! Немојте да ја овде кажем ко кога је*е! - викао је Лепи Мића, после чега је ушао у конфликт са Аном и настао је тотални хаос.
- Ја сам рекла да сам се оперисала, нисам рекла да нећу имати бебу! Ти врло добро знаш шта си рекла и немој сад да се извлачиш! Ајде, кад си тако јака, поново још једном то - викала је Кија, а Маца се све време склањала од ње.
- Слушај ме, мозгу један. Ти си женско, не можеш тако нешто рећи женској особи. Ја разумем да си то рекла у афекту, ти си то понављала и рекла како радиш то јер то мене боли - рекла је Кија.
- Бежи од мене! Ајде! Кад ме будеш провоцирала, узвратићу ти! - Маца је остајала при своме.
- Можеш да ми кажеш да сам ку*ва, да је*ем за паре, али не можеш да ми кажеш да нећу моћи да имам децу! - беснела је Кија, која више није могла да се судржи па је у моменту почупала Мацу, и то пред обезбеђењем!
- Знаш која ћеш бити? Двадеста! Јер ниједан нормалан човек не може да гласа за тебе због тога што ти изговараш! - говорила је Кија, а обезбеђење је све време стајало крај њих.
- Мени си ти стварно смешна. Жељна си пажње - рекла је Маца Кији.
- Немој да се смејеш, немој да се смејеш, можеш само да плачеш кад ти ја причам, јеси чула? - поручила јој је Кија, а онда се и Слоба умешао.
- Је*ем ли те ја у уста и тај твој језик погани! Немој да те чујем више да си неког проклела! Одје*и од ње и ти, клошарко једна! Немој да сам те чуо још једну реч! Бацићу те с том столицом! Је*ем ти ја маму - викао је Слоба.
- Ти си још гори дебил што се ложиш на њу! - рекао је Кији, а она му је одбрусила: "Ти ћеш да ми кажеш!".
Колико су Мики и Надежда добили за секс у ријалитију погледајте ОВДЕ.
Извор: Телеграф
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Најновије вести - Ратни извештаји

Најновије вести - ПРАВДА