Најновије

ЖЕЉКО МИТРОВИЋ ЛЕГАЛИЗОВАО ПРОСТИТУЦИЈУ У СРБИЈИ: Ево колико су пара за секс добили Мики и Надежда

Пчелар из Купинова и певачица све су изненадили интимним односом пред камерама ријалитија "Задруга", а како су тиме подигли гледаност и постали тема број један, продукција је одлучила да их части.

Секс о којем се прича (Фото: Јутјуб)

Мики Ђуричић и Надежда Биљић су за секс на имању у Шимановцима добили укупан бонус од 20.000 евра, пише Курир. На њихове рачуне, на које већ добијају хонораре, легао је тако бонус од 10.000 евра за свакога. Управо због тога њих двоје су одлучили да отворено причају о сексу, иако су на почетку били бесни што су их камере снимиле кад су се, док су остали учесници славили Ускрс, искрали у економско двориште и препустили се страстима.
Понесен оваквим развојем ситуације, Мики је после другуг односа својој партнерки понудио да поново имају секс, али уморна Надежда је морала да га одбије.
- Имала сам малопре секс са Банетом у тоалету - рекла му је тада певачица.
Мики је одахнуо јер га није одвела на њихово место, а потом је изашао напоље и кроз смех препричао Бори Сантани ову ситуацију. Ипак, како би заштитила своју територију, Надежда је, док је масирала Банета, цимерки Драгици поручила да не дира њене мушкарце.
- Женама кажем да ми не дирају њих двојицу - Банета и Микија - рекла је Биљићева, која је дочекала пет минута популарности, па се игра с мушкарцима у ријалитију, чиме је све ближа циљу - да се дочепа главне награде!
Иначе, снимак Надеждиног и Микијевог секса освануо је на порно-сајтовима, где већ има око 100.000 прегледа. Неки клипови су цензурисани, а на некима се види апсолутно све.
Секс Микија и Надежде можете погледати ОВДЕ.
Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Секс Мине и Ђексона
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА