Најновије

Наставља се Суперлига: Звезда у Нишу, Партизан има прилику за реванш Чукаричком

Утакмицама 32. кола предстојећег викенда се наставља такмичење у фудбалској Суперлиги Србије, Црвена звезда гостује Радничком у Нишу, док Партизан дочекује Чукарички.

Данило Пантић и Огњен Ожеговић на Куп мечу против Чукаричког фото: Бета

Први меч другог кола доигравања игра се у петак од 18.00 када ће Вождовац дочекати крушевачки Напредак. Вождовац је тренутно седми на табели са 24 бода, док је Напредак шести са два бода више. Дерби кола игра се у суботу у Нишу од 19.00 где домаћи Раднички дочекује лидера шампионата, екипу Црвене звезде. Раднички има велике амбиције, жели у Европу, док ће црвено-бели покушати да потврде победу из "вечитог" дербија и направе још један корак ка титули. Екипа с "Чаира" је трећа на табели домаћег шампионата са 28 бодова, колико има и суботички Спартак, односно има два бода више од Чукаричког и Напретка. Звезда је прва са 42 бода.
Фудбалери Војводине у недељу од 18.00 дочекују суботички Спартак, док ће последњи меч 32. кола почети сат касније када ће на стадиону у Хумској Партизан дочекати Чукарички. Биће то други меч та два тима у само неколико дана, након утакмице у Купу Србије која је припала екипи с Бановог брда. Изабраници Мирослава Ђукића, који ће покушати да поправе утисак пред својим навијачима и прекину низ лоших резултата, други су на табели са 33 освојена бода, док је Чукарички пети са 26.
У утакмицама плеј-аута, фудбалери Јавора ће сутра од 17.00 дочекати Земун, а у исто време почеће утакмица измедју Рада и Радника на Бањици. У недељу су на програму још две утакмице, Бачка на свом терену игра против Мачве, а Борац против Младости. Обе утакмице се играју од 17.00. Извор: Бета

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА