Најновије

ЂУРИЋ ЧЕСТИТАО ДАН СТУДЕНТИМА НА КИМ: Ваш универзитет остаће у оквиру образовног система Србије

Директор Канцеларије за Косово и Метохију Марко Ђурић честитао је данас студентима Приштинског универзитета са привременим седиштем у Косовској Митровици њихов дан, 23. април, пожелевши им да остану чувари српског идентитета и институционалног присуства Србије у нашој јужној покрајини, али и гарант будућности српског народа на тим просторима.

Марко Ђурић (Фото: Јутјуб)

- Ваш универзитет остаће у оквиру образовног система Србије, јер за наш народ на Косову и Метохији то је питање од стратешког значаја. Нека ваша младост, енергија и знање буду темеља боље и снажније националне грађевине, а ваша дела на понос овој и будућим генерацијама - поручио је Ђурић у честитки.

Он је нагласио да студенти Приштинског универзитета у Влади Србије и у Канцеларији за Косово и Метохију имају поузданог партнера, који ће дати све од себе да би се унапредили услови њиховог студирања, побољшао квалитет образовања и студентски стандард. Прочитајте и погледајте ОВДЕ изјаву Сергеја Лаврова о "црвеним линијама" које су Руси поставили у вези са бомбардовањем Сирије, а које САД нису смеле да пређу. Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

БОНУС ВИДЕО

Шиптари ометају новинаре за време посете Марка Ђурића Бошњачкој махали
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА