Најновије

Помоћни тренер Војводине изнео очекивања пред дерби с Партизаном, његова најава утакмице неће се свидети навијачима "лала"

Помоћни тренер Војводине Горан Шаула рекао је да његови фудбалери имају обавезу да против Партизана пруже свој максимум, иако је новосадска екипа већ у процесу припреме за наредну сезону.

Кореографија навијача Војводине фото: Бета

- Налазимо се у пуном процесу припрема за следећу сезону, па у оквиру тога гледамо и каквим потенцијалом располажемо у нашим редовима и покушавамо да надоградимо контуру игре коју желимо од Војводине у наредном периоду - рекао је Шаула на конференцији за новинаре. - Из добро познатих разлога, екипа не може да одговори захтевима које имамо током свих 90 минута и зато против Партизана њима препуштамо улогу фаворита, јер су у овом моменту бољи тим од нас. Међутим, имамо обавезу да пружимо свој максимум и не одустајемо од победе, ако нам се укаже прилика за њу - додао је он. Фудбалери Војводине у недељу дочекују екипу Партизана на "Карађорђу" у утакмици 34. кола Суперлиге Србије. Без обзира на то што предстојећа утакмица нема резултатски значај, Војводина ће на терен изаћи са тренутно најјачим саставом. - Играчи из омладинског погона неће добити шансу на овом мечу, што не значи да то неће бити случај на наредним утакмицама. У последње три недеље имамо проблема с повређеним играчима и картонима, па нисмо могли да будемо у комплетном саставу, а у недељу нећемо моћи да рачунамо на Вукасовића, док је под великим знаком упитника Лазар Зличић - рекао је Шаула. Шторер Ранко Веселиновић рекао је да Партизан фаворит у предстојећој утакмици. - Првенствено због тога што смо ми везали три пораза и овај меч не дочекујемо у баш сјајном ритму. Међутим, наш мотив не треба да се доводи у питање, јер онај ко нема мотива против Партизана, не треба ни да се бави фудбалом - рекао је он. Веселиновић је додао да његова екипа у тај меч може да уђе растерећено и да ужива. - Но, ићи ћемо на освајање бодова, јер они долазе на наш стадион, а на нашем стадиону, можемо да победимо сваког - рекао је Веселиновић. Утакмица Војводина - Партизан игра се у недељу од 18.30 часова на "Карађорђу". Извор: Бета

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА