Најновије

СРБИЈА ПОТВРДИЛА УЧЕШЋЕ: Вучић ће учествовати 17.маја на Самиту у Бугарској!

Председник Србије Александар Вучић данас је бугарском премијеру Бојку Борисову потврдио да ће учествовати на Самиту 17. маја и дати допринос стабилизацији прилика на Западном Балкану, посебно између Београда и Приштине, и смиривању тензија после немилих догађаја на северу Косова и Метохије.

Александар Вучић (Фото: РИА)

Тема веома дугог, садржајног и пријатељског телефонског разговора председника Вучића и премијера Борисова биле су, пре свега, европске интеграције, посебно уочи одржавања Самита Европске уније и Западног Балкана у Софији, саопштила је Служба за сарадњу са медијима председника Србије.

Председник Вучић је истакао да ће Србија наставити да даје допринос европској агенди повезивања региона.

Са премијером Борисовом је посебно разговарао о плановима и пројектима за гасно повезивање Србије и Бугарске и како да заједнички иступају пред снажнијим партнерима да би штитили интересе својих двеју земаља, наведено је у саопштењу.

Гост емисије "РасПравда", која се реализује у сарадњи портала Правда и продукције "HelmCast", био је проф. др Дејан Мировић који је говорио о последњој посети Александра Вучића Москви, односима Србије и Русије, критиковао је економску политику Владе Србије као и политику према Косову и Метохији. Емисију можете погледати ОВДЕ.

Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Др Велимир Абрамовић о Вучићевој посети Москви и учешћу на војној паради

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА