Најновије

ФЕНОМЕНАЛНО ПРИЗНАЊЕ: Звездин тандем најбољи у Европи!

Голман Црвене звезде Милан Борјан и одбрамбени фудбалер Дамијен Ле Талек нашли су се у идеалној постави Лиге Европа, према подацима портала “Ху Скорд” (WhoScored.com).

Милан Борјан Фото: Бета

Просечна оцена Милана Борјана је 7,20. Чак пет пута мрежа голмана Звезде била је нетакнута у осам утакмица у Лиги Европа, а просечно је имао 3,5 одбрана по утакмици од којих су неке биле кључне за резултат.

- То је велико признање за мене и чини ме срећним. Наравно, све то не бих остварио без велике помоћи саиграча, пре свих колега из одбране. Свако индивидуално признање је признање за цео колектив, тако увек гледамо на ствари - рекао је Борјан.

Дамјан Ле Талек се нашао у идеалних 11, а просечно је бележио 6,3 кључних интервенција по утакмици и имао је просечну оцену 7,28.

- Одлично смо тренирали читаве сезоне и то смо наплатили на терену. Када сви дају све од себе, из колектива увек искочи и неки појединац, некад сам то био ја, некада неко други. Хвала саиграчима и хвала тренеру на овако лепој сезони - рекао је Ле Талек.

За најбољег играча Лиге Европе наведен је Антоан Гризман из Атлетико Мадрида, са просечном оценом 7,91, а у идеалној постави су још Конрад Лајмер, Сотириос Пападјианопулос, Доменико Кришито, Кен Сема, Реом Фројлер, Луис Алберто, Димитри Паје и Набил Фекир.

(Извор: Бета)

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА