Најновије

УПОЗОРЕЊЕ "ДЕЛИЈЕ" Ово НЕ СМЕ да се деси током прославе титуле

Организована група навијача Црвене звезде саопштила је да не сме да се деси ниједан инцидент током суботње прославе титуле фудбалског клуба на улицама Београда.

- Јако битна ствар је да када кренемо, имамо на уму да је Београд наш град и не сме да се деси ниједан инцидент који ће да баци мрљу на овакав звездашки дан - наводи се у саопштењу "Делија".

Фудбалери и навијачи Црвене звезде прославиће у суботу увече титулу шампиона Србије, прво на стадиону "Рајко Митић", а потом и на улицама престонице.

Скренута је пажња да ће у Београду бити много туриста због завршног турнира кошаркашке Евролиге и да их навијачи тих клубова "не интересују" док црвено-бели прослављају титулу.

- Желимо да скренемо пажњу људима да у шетњи кроз град не обраћају пажњу на њих, ако их уопште буде било, јер нас они не интересују. Желимо да се овај дан памти по нашој прослави и ни по чему другом. Да покажемо који је догадјај најбитнији ових дана за Србију и Београд - истиче се у саопштењу.

Прослава ће почети у 19.00 на стадиону "Рајко Митић", када ће фудбалерима тог клуба бити уручен трофеј.

Утакмица против Вождовца играће се од 20.00, а после ње че играчи у отвореном аутобусу, праћени навијачима отићи до храма Светог Саве, а потом наставити пут до Калемегдана.

Извор: Бета

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА