Најновије

"Црни лептир" пуни биоскопе!: Ево зашто је овај филм посебан! (ВИДЕО)

У главним улогама су се нашли Антонио Бандерас, Пајпер Перабо и Џонатан Мајерс, док режију потписује Брајан Гудмен амерички глумац и редитељ.

Фото- Јутјуб

Шта је то што “Црног лептира” чини другачијим у односу на остале филмове у којима глуми, Антонио Бандерас је изјавио:

“Пре него што прихватим улогу, увек пажљиво прочитам сценарио како бих доживео свет у ком је смештена радња филма. Кад је реч о "Црном лептиру" имао сам срећу да је филм рађен према француском трилеру, па сам могао да погледам и оригинал. Одушевио ме је мрачан психолошки приступ. Наравно, и раније смо се сусретали с темом усамљеног писца у колиби усред шуме, али "Црни лептир" је посебан, јер радња гледаоца води од почетка до краја невероватном брзином. Све се одвија у делићу секунде. За мене као глумца био је невероватан изазов да све те слике, за које је, рецимо, Џони Деп у "Тајном прозору" имао времена на претек, проживим као у блицу фото-апарата. Сјајно искуство.”

У планинском градићу, који мучи муку са низом нерешених отмица и убистава, усамљени писац Пол у “лову” је на оно за шта верује да ће бити сценарио који ће му спасити каријеру. После напетог искуства са локалним скитницом Џеком, Паул одлучује да измученом просјаку пружи уточиште. Веза међу њима временом постаје све јача, а захтевни Џек полако узима све већу улогу у Пауловом раду. Једне вечери, током олује, колиба у којој су смештени остаје без струје, и тада двојица мушкараца започињу опасну игру на живот и смрт, која ће довести до коначног краја барем једне приче.

Извор:Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА