Најновије

АНА БРНАБИЋ ПРЕДЛОЖИЛА СКУПШТИНИ: Ево ко ће бити нови министар финансија у Влади Србије!

У Скупштину Србије данас је стигао предлог да досадашњи градоначелник Београда Синише Малог буде избаран за за новог министра финансија, потврђено је Танјугу у парламенту.

Ана Брнабић (Фото: Јутјуб)

Предлог да Мали буде нови министар финансија Скупштини Србије упутила је премијерка Ана Брнабић, објавио је раније Б92. Мали је предложен за новог министра уместо Душана Вујовића који је раније поднео оставку из личних разлога.

Како преноси Б92, Мали би могао да буде изабран на гласању већ на наредној седници скупштине, која је у понедељак.

Доскорашњи министар финансија Душан Вујовић поднео је оставку 7. маја из личних разлога. Он је у оставци навео да су четири године, колико је био министар, “сасвим довољне да се човек покаже на јавној функцији“.

Од тада се у медијима као ново лице на челу Министарства финансија помиње тренутни градоначелник Београда Синиша Мали. Мали је иначе истакао раније да ће “увек бити на располагању Србије и његовим суграђанима, ма који посао обављао“.

Драган Васиљковић, познат као Капетан Драган, жестоко је претучен у сплитском затвору, где служи 15-годишњу казну због наводних злочина почињених током ратних сукоба деведесетих година. Њега су, како Српски телеграф сазнаје, брутално пребили други затвореници, а управа казнионице и хрватско министарство правде на све начине покушавају да заташкају овај инцидент. Више о томе сазнајте ОВДЕ.

Извор: Б92

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Синиша Мали обишао “Београд на води”

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА