Најновије

СРАМ ВАС БИЛО, ШАКЕ СУ МУ ОДСЕКЛИ И БАЦИЛИ СВИЊАМА! Жесток сукоб Чеде Јовановића и историчара уживо у емисији Ксеније Вучић! (ВИДЕО)

Лидер ЛДП Чедомир Јовановић и историчар Саша Адамовић дошли су данас у жесток сукоб у телевизијском емисији "Правац", коју на телевизији Пинк води Ксенија Вучић. Због неслагања по питању Косова, али и политике деведесетих година, чини се, мало је фалило да дође и до физичког обрачуна.

Жестока расправа код Ксеније Вучић (Фото: Јутјуб)

Њих двојица су имали потпуно супротне ставове када је реч о статусу Косову, а Јовабовић је констатовао да је управо политика вођена деведесетих година у Србији довела до "губитка јужне српске покрајине". Управо то била је иницијална каписла сукоба.

Међутим, оно што је Јовановића, "избацило" из такта, било је Адамовићево виђење ситуације око Косова и улоге бившег председника СРЈ Слободана Милошевиће у томе. Наиме, Адамовић је рекао да је за све то "неко одговоран", не желећи да именује Милошевића.

- Ко је рекао "мало морген", ко је рекао ако не знамо да радимо, знамо да се бијемо? Ко је убијао по Србији, ко је председника бацио у јаму са кречом? - упитао је видно изнервиран лидер ЛДП-а.

На то му је Адамовић одговорио да се не користи петооктобарским "форама и фазонима".

- Немојте молим вас, то са вашим петооктобарским форама и фазонима. Ко још верује да Слободан Милошевић стоји иза убиства Ивана Стамболића - упитао је Адамовић.

Скоро кроз вику Јовановић је, подсећајући на бројна политичка убиства и злодела која су доказана да су вршена од стране режима деведестих година, одбрусио:

- Срам вас било то да причате бре! Судска пресуда је донета, судови ове земље су је донели - рекао је он и наставио:

- Не, него се Ћурувија сам убио, Стамболић се сам убио... Шаке су му одсекли и бацили свињама. Срам вас било, срам вас било... Ајде реците и да је Легија херој - викао је лидер ЛДП, која је Адамовић онда "замолио" да се не нервира.

- Шта да се не нервирам? Јел се и Зоран убио сам? Ајде доста, срам те било - рекао је Јовановић.

Читав разговор погледајте у видеу:

Прочитајте ОВДЕ какве су то жестоке оптужбе пале између Вучића и Јеремића.

Извор: Блиц

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА