Најновије

АМЕРИКАНЦИ СПРЕМАЈУ ХАОС У РЕПУБЛИЦИ СРПСКОЈ: Додик тражи од амбасаде САД да открије коме даје 12 милиона долара!

Председник Републике Српске Милорад Додик изјавио је данас у Зворнику да ће Српска тражити од Амбасаде САД у БиХ да транспарентно обавести јавност о томе коме и у које програме се дозначује 12 милиона долара намењених за подршку невладином сектору и медијима у овој години.

Милорад Додик (Фото: Јутјуб)

Додик је рекао да је у извештају који је Српска доставила Савету безбедности УН наведено да америчка Амбасада у БиХ само у овој години има 12 милиона долара да подржи невладин сектор и медије које они хоће и шест милиона долара да би, наводно, спречила утицај Русије на ове просторе.

„Тражићемо да америчка амбасада јасно и транспарентно обавести јавност о томе коме се дозначује тај новац и у које програме“, рекао је Додик.

Он је истакао да у Републици Српској мора да се зна на који се то начин ради и да ли је то директно уплитање у изборни процес и мијешање у унутрашње ствари.

„То су ствари које би требало рашчистити јер ако би Американци довели овде екипу себи поданих људи, онда Република Српска не може рачунати на будућност“, рекао је Додик данас у Зворнику где је отворена фабрика „Зеохем“.      

Прочитајте ОВДЕ шта је Додик поручио Путину поводом инаугурације. 

Извор: Срна

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Америчка амбасада да објави коме даје милионе долара

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА