Најновије

ТОПИЋ ПРЕУЗЕО ЗВЕЗДУ: Ево због чега нови тренер жали и шта обећава

Нови тренер Црвене звезде Миленко Топић изјавио је данас да му је жао због околности под којима је прузео екипу.

Миленко Топић Фото: КК Црвена звезда

- Жао ми је што под оваквим околностима долазим на место првог тренера. Имали смо идеју када смо Душан и ја представљени као тренерски тандем на почетку сезоне, да ћемо ово одрадити заједно до краја - рекао је Топић за клупски сајт.

Топић је до сада био помоћник Душана Алимпијевића, а у понедељак је преузео екипу као привремено решење после смене првог тренера.

Некадашњи репрезентативац Србије је казао да све што се тиче његове играчке каријере "сада пада у воду и није важно".

- Важно је оно што следи. Морамо да поправимо однос према игри, да подигнемо одговорност, да сви схвате тежину дреса који носе и за који клуб играју. Морамо да се окренемо једни другима јер само заједно можемо да кренемо напред као тим. Немамо пуно времена, а пуно утакмица је пред нама. Треба освежити екипу и урадити добру припрему, која је важна у овом делу сезоне. Без великих речи, на нама је да радимо и очекујем да идемо напред - казао је Топић.

Деби ће имати против Борца у Суперлиги Србије.

- Борац је добар тим који зна да игра кошарку и заслужује свако поштовање. То нису показали само у нашој утакмици у Чачку, већ и кроз остале мечеве ове сезоне у АБА2 лиги и домаћем шампионату. Ми са друге стране морамо прво да повратимо веру у себе као тим, који жели да одигра добру, борбену утакмицу. Такође, очекујем и подршку наших навијача, да нас подрже јер смо у завршној фази напорне сезоне - навео је Топић.

Капитен екипе Бранко Лазић је истакао да се "борбеност и жеља подразумевају" јер без тога не може да се напредује.

- То је нешто што се подразумева када играш за Црвену звезду. Очекује нас противник који је током целе сезоне показивао да зна да игра кошарку, у чијем саставу је доста врло искусних играча. Зато само максималним ангажовањем можемо до победе и бодова, који нам доносе прво место. Зато позивам и навијаче да нам пруже подршку, јер нам је потребна у овом тренутку, у сезони која се ближи свом крају и која је врло напорна - рекао је Лазић.

Утакмица осмог кола Групе А Суперлиге Србије између Црвене звезде и Борца биће одиграна у среду од 18.00 у београдској дворани "Александар Николић".

(Извор: Бета)

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА