Најновије

ДРАГАН СТАНОЈЕВИЋ: Вучић и треба се боји украјинског сценарија, и Јанукович је... (ВИДЕО)

Гост емисије "Ауторитет" био председник Светског покрета дијаспоре "РОД", родољуби отаџбине и дијаспоре Драган Станојевић. Он је говорио о обесправљеном положају пет милиона припадника српске дијаспоре које власт на сваки начин жели да држи подаље од могућности дда утичу на почитичке одлуке у земљи.

Станојевић је рекао да у дијаспори има велики број стручних и доказано способних људи да би комплетну неспособну власт Србије, неспособне функционере од локалног нивоа, могли да замене за 48 сати.

Коментаришући политичку ситуацију у Србији, он је рекао да су људи у тешкој материјалној ситуацији и да га власт подсећа на власт у Украјини пре избијања рата.

- Зашто се Вучић боји Украјине? И треба да се боји зато што је и Јанукович седео на две столице па су кренули да га уцењују. Онда он хоће тамо, па хоће овамо, а имао је свој капитал напољу, а да би га сачувао морао је да се договара са овим европским земљама. Када су га они издали Путин га је спасио у задњем моменту, али шта је разултат? Резултат је рат у држави – рекао је Станојевић додајући да је Украјина уназађена за 20 година. 

Он је рекао да се то десило јер је Украјина изгубила своју спољну политику као што је и Србија нема и да командују страни амбасадори.

Станојевић је осудио ЛГБТ пропаганду и уништавање породице у Србији, као и вршљање ММФ у српској економији. Погледајте целу емисију:

Интервју са српским сценаристом Дејаном берићем прочитајте ОВДЕ. Упозорење Дејана Лучића председнику Србије Александру Вучићу погледајте ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Русима је концепт издаје Косова због већих плата неразумљив.

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА