Најновије

НАЈВЕЋИ ХАОС ДО САДА У ЗАДРУЗИ: Луна физички насрнула на Слобу, свађа трајала до јутра, Кија у неверици (ВИДЕО)

Након последње журке у овој сезони ријалити програма "Задруга", дошло је до великог хаоса. Луна Ђогани и Слободан Радановић нису целу ноћ разговарали, све док се нису заједно нашли за шанком.

Хаос у Задрузи (Фото: Јутјуб)

Ђоганијева је захтевала да разговара са Слобом, а он то није желео. Блогерка је затим почела да се уноси Радановићу у фацу и да га вуче. Она му је Луна просула пиће по мајици, након чега је Слоба изашао из казина и отишао у спаваћу собу.

-Шта сам ја урадила? Шта сам урадила? Реци ми! Одговори ми! Ало, ти си се мени обратио нисам ја теби! Шта сам ја урадила? Немој да ме гураш пи*ко једна! Немој да ме гураш! Ништа нисам урадила! - говорила је Луна Слоби.

Како је Слоба отишао у спаваћу собу, тако је кренула и Луна за њим, а онда се догодила велика свађа између ово двоје задругара, када је Луна ударала Слобу по леђима.

-Она је мене ударила! Будала једна она ће мене да удара! Кретен! Десети пут ме ударила! Марш у пи*ку материну! - био је љут Слоба.

-Што си ме гурнуо? Ти си се мени обратио! Колико си ти јадан! Што сам ја јадна? Лепо причај са мном! - причала је Луна Слоби у соби.

Ђоганијева је затим отишла на капију где је лупала, говорећи како ју је Слоба понизио, после неколико минута Луна је лупала ствари у радионици, а затим се упутила на фарму где је чупала сено и викала.

-Понизио ме, као к*рву ме понизио! Он мени да говори да сам јадна? Ма не занима ме моја мама, треба да зна какав сам пакао прошла због њега. Било ми је прелепо вече, што је морао да га уништи? Пи*ка ти материна, ј*бем ти дан када си се родио! Шта сам ја урадила? Не обраћам му се цело вече и он ми каже да сам јадна, ало као кера ме је терао!  - говорила је Луна.

Блогерка је затим отишла до собе за изолацију где су се налазили Слоба и Кристина Коцкар која је била шокирана када је видела шта је Луна урадила Радановићу.

-Ау брате, дај руку да видим! Ј*боте, јеси ли нормалан? Хоћеш да идем да је пребијем? Рекла сам ти синтетика! - говорила је Кија Слоби.

-Пи*ко, сада ће она да те теши? - рекла је Луна, а онда јој је Кија одбрусила:

-Склони се! Ја те у уста нисам узела. Замолила бих те да се склониш. Изађи напоље! Изађи напоље ти си девојко болесна, испала ти је пи*ка! Искулирајте ме из ваших свађа! - говорила је Кристина Луни.

Луна је у наставку наставила да лупа на врата "Задруге", успела да се посвађа са Надеждом, а неколико укућана ју је смиривало. У наставаку је Ђоганијева плакала у дворишту, а затим су је задругари одвели на спавање. Слоба и Кија већ су били у својим креветима, а Радановић је чврсто спавао. Како је све изгледало погледајте у видео-снимцима који су у наставку.

Слоба ударио Луну у главу. Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Пинк

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА