Најновије

Швајцарци изнервирали Савићевића: Дејо генијално одговорио како ће Србија да заустави Шаћирија

Фудбалери Србије играће у петак од 20 часова кључну утакмицу за пласман у нокаут фазу Светског првенства. Биће то "више од игре" против екипе Швајцарске, у којој је велики број натурализованих Албанаца, који су посебно мотивисани за дуел против Србије.

Савићевић (Фото: Јутјуб)

Швајцарци су из дуела против Бразила извукли повољан резултат, пошто је меч завршен ремијем (1:1), па пред дуел против Србије могу да калкулишу и да иду на реми, јер у последњем колу играју против Костарике, против које су фаворити.

Легендарни фудбалер, репрезентативац Југославије из 1998. године Дејан Савићевић, био је изнервиран исходом утакмице Швајцарска - Бразил, а пред дуел Орлова против њих истиче да верује у победу екипе Младена Крстајића, што је поручио

- Изнервирало ме је то што је Швајцарска дала нерегуларан гол Бразилу. Сада је то компливована ситуација за Србију. Морате да победите Швајцарце ако желите у други круг. Србија има квалитет и знање да то уради, али ће бити под великим притиском.

- Њима одговара и реми, а Србији само победа и то је проблематично. Међутим, да је неко Коларову и момцима понудио да играју утакмицу са Швајцарском на све или ништа, сигуран сам да би прихватили. Мислим да је Костарика тим на коме ће Бразил и Швајцарска да набијају гол-разлику и то би могао да буде проблем за Србију - истиче Савићевић, који је имао и занимљив одговор на питање како играти против Ђердана Шаћирија, који је кључни играч Швајцараца.

- Како против Шаћирија? Па чуваће га Коларов - закључио је популарни Геније у свом стилу.

Најлепши гол 5 дана Мундијала можете погледати ОВДЕ.

Извор: Телеграф

 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА