Најновије

ВУЧИЋ ПОСЛЕ САСТАНКА У БРИСЕЛУ ОПЕТ ПЛАШИ НАРОД: Договорено је да се сви проблеми решавају у миру, да не бисмо имали Бљесак и Олују

Председник Србије Александар Вучић изјавио је после састанка са Хашимо Тачијем и Федериком Могергини да је договорено да сви проблеми морају да се решавају у миру.

Александар Вучић (Фото: Јутјуб)

Председник Србије Александар Вучић најавио је после нове рунде дијалога о Косову да је договорено да се сви проблеми решавају мирним путем.

"Имали смо још од јутрос, званичне разговоре које су и ваше камере могле да сниме. Неколико ствари смо постилигли које су веома важне за Србе са Ким. Да сви проблеми морају да се решавају у миру, поштујући једне друге и гарантујући безбедност грађана. То је веома важно да не бисмо имали Бљесак и Олују на лето", рекао је Вучић.

Он је најавио да ће се обратити нацији када буде видео да ли има шансе да се постигне компромисно решење, а нагласио је да он неће ништа потписивати, већ ће коначну одлуку дати народ.

"Наше је да сачувамо мир, пронађемо најбоље решење и извучемо нешто ни из чега што нам је остављено", истакао је председник Србије.

Иако је основно питање шта тражи министар иностраних послова на преговорима са “Пришитином”, прочитајте ОВДЕ шта је изјавио Дачић данас у Бриселу.

Извор: Новости

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА