Најновије

КУСТУРИЦА О ВУЧИЋУ И КОСОВУ: Надам се да руководство неће бити глупо и дозволити да буде искоришћено за једнократну употребу

Редитељ Емир Кустурица говорио је о светском првенству, Косову, Александру Вучићу те снимању свог првог филма на кинеском језику.

Емир Кустурица (Фото: Медијацентар)

Кустурица у новом издању "Директно са Филипом" каже да се Србија деценијама кажњава због блискости са Русима те да је наша фудбалска репрезентација у утакмици са Швајцарском брутално опљачкана. Редитељ је Филипу Чукановићу рекао и да су највећи профитери на Балкану Албанци. 

"Србија мора да се бори за део косовског богатства и територије. Косово је једна од највећих пљачки двадесетог века. Не знам да ли може да се реши онако како смо замислили али плаши ме да велико попуштање може да доведе у питање и народ и његову власт јер свако попуштање води ка томе да Запад, онога који обави инсталира неким новим. Надам се да руководство неће бити глупо и дозволити да буде искоришћено за једнократну употребу,, 

Кустурица објашњава и зашто је подржао Александра Вучића. Тврди и да у Србији увек постоји довољно трафиканата који мисле да онај који је на власти све лоше ради. Говори и о подизању споменика браћи Соколовић и Светом Макарију. 

Открива и када почиње да снима свој први филм на кинеском језику и са кинеским глумцима под називом "Just one more time". 

Прочитајте ОВДЕ шта каже Мирослав Лазански, какве ће последице имати провокација швајцарских Албанаца.

Извор: Б92

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Најновији интервју Кустурице о горућим темама у Србији и Босни.

Бонус видео

Стефан Радоњић: Нас глумце третирају као робу.

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА