Најновије

Заувек уклони хемороиде у само 2 минута дневно – без срамотних и болних прегледа! 

Имаш болове и крвариш из ануса? Тешко ти је да седиш, али и да обављаш свакодневне активности? Нервирају те сталне мрље на доњем вешу? Милиони људи широм света су одговорили потврдно! Хемороиди су један од најраспрострањенијих проблема данашњице, који није нимало безазлен. Ипак, подаци показују да свега пет посто оболелих тражи лекарску помоћ, и то с разлогом! Прво, преглед лекара је срамотан и јако непријатан. Друго, већина лекара ће препоручити операције које су болне и скупе, и не гарантују резултате. 

Фото: Проомо

Имаш болове и крвариш из ануса? Тешко ти је да седиш, али и да обављаш свакодневне активности? Нервирају те сталне мрље на доњем вешу? Милиони људи широм света су одговорили потврдно! Хемороиди су један од најраспрострањенијих проблема данашњице, који није нимало безазлен. Ипак, подаци показују да свега пет посто оболелих тражи лекарску помоћ, и то с разлогом! Прво, преглед лекара је срамотан и јако непријатан. Друго, већина лекара ће препоручити операције које су болне и скупе, и не гарантују резултате. 

На срећу, ако и ти имаш хемороиде, не мораш да идеш код лекара! Не мораш ни да испробаваш милионе неделотворних препарата који могу да погоршају стање и изазову нуспојаве. Најновије откриће гарантовано уклања хемороиде – заувек! При томе, не изазива никакве нуспојаве, алергијске реакције и непријатности. Све што је потребно је да издвојиш 2 минута дневно, и већ кроз 2 недеље непријатни хемороиди постају прошлост. Убрзо ћеш моћи да живиш нормално јер ћеш се у кратком временском периоду решити хемороида!

Шта изазива неподношљиве болове и отицање у ректуму?

Хемороиди могу да се појаве у било ком периоду живота. На њихову појаву утичу тежак физички рад, рад „на ногама“, седелачки начин живота, трудноћа и рађање, лоше прехрамбене навике, конзумација алкохола, затвор или пролив, проширене вене и крвни угрушци, и наследни фактор. Сметње могу да буду различите - од врло благих до јако болних, праћених крвавим траговима на доњем вешу. Све сметње се постепено развијају.

Зато, ако те тренутно не муче хемороиди или су симптоми изразито благи - не чекај да се стање погорша

Не ради се само о сврабу - хемороиди су ОПАСНИ по здравље. Шта утиче на појаву хемороида?

•    Седелачки начин живота
•    Рад „на ногама“
•    Тежак физички рад
•    Лоше прехрамбене навике 
•    Алкохол
•    Трудноћа и рађање
•    Затвор или пролив
•    Проширене вене
•    Крвни угрушци
•    Наследни фактор

Маринина болна прича и решење

Марина се цео живот борила са болним хемороидима. Увек је седела под одређеним углом јер су је хемороиди болели и сврбели. Пазила је да нигде не иде без дневног улошка на гаћицама јер су јој хемороиди често крварили. Мрзела је свој проблем, али није успевала да нађе лек. Тако је, у нади да ће ускоро моћи да живи нормално, испробала све што би јој неко препоручио.

Осећала се врло непријатно када би морала дуже да седи. Хемороиди су јој отежавали посао, јер је већину дана проводила за рачунаром. Имала је спољашње хемороиде који су отицали и ужасно болели, и унутрашње који су често крварили. Било је довољно да само подигне нешто тешко, или да мало озебе. Све што Марина памти из своје младости су народни лекови и препарати којима је свакодневно третирала хемороиде. 

Откако је открила АsanaFresh крему њени проблеми су нестали, нема крварења и бола, и може опуштено да седи. Данас се Марина само присећа проблема са хемороидима.

Добра вест за мушкарце и жене  

Захваљујући револуционарном открићу научника, хемороиди су ствар прошлости. Можеш слободно да се крећеш и седиш без непријатности, бола, свраба, пецкања и крварења. Решићеш се хемороида и више никада нећеш морати да се бринеш због њих. Што је најбоље од свега – хемороиди се више неће вратити! 

Коначно је откривена тајна која ће ти то омогућити. Откриј моћну, 100% природну комбинацију помоћу које ћеш се решити болног и непријатног проблема. Једном заувек заборави на болне операције и бацање новца на неделотворне креме и препарате. 

Врхунски стручњаци су направили попис природних састојака који су доказано делотворни против хемороида. Ова чуда природе помажу у борби са болним и непријатним хемороидима, и у заустављању крварења. 

Проблеми са постојећим третманима хемороида 

Операције и подвезивање хемороида гуменом траком су нешто на шта одмах треба да заборавиш. Ако се питаш зашто, ево одговора

Приликом класичне операције хемороида опоравак траје и по 4-5 недеља. Хемороид се одстрани резом под општом анестезијом. У великом броју случајева хемороид се врати. Лечењем ТХД методом операције се подвежу артерије које доводе крв у хемороидалне чворове, и тако се отклања сам узрок настанка проблема са хемороидима. Оперативни захват се изводи под локалном анестезијом, а опоравак траје 1-2 дана. 

Подвезивање хемороида гуменом траком (Barron ligatura) је најчешћи поступак за уклањање хемороида од првог до трећег степена. Изводи се у амбуланти без анестезије и чишћења црева, а поступак траје око један минут. Гумене траке или прстенови се постављају око врха унутрашњег хемороида, чиме се онемогућује доток крви у хемороид, који ће се смањити и на крају отпасти. 

AsanaFresh крема - снажна комбинација природних састојака

Откако је откривено који природни састојци решавају проблем са хемороидима, све је више препарата на њиховој бази. Најважнији је висок квалитет и правилан однос састојака, што је могуће наћи у AsanaFresh креми.  

Управо зато AsanaFresh крема доказано може да ти помогне да:

•    Уклониш отоке, бол и пецкање у аналном отвору 
•    Побољшаш проток крви 
•    Брзо обновиш зидове крвних судова и зауставиш крварење 
•    Разредиш крв
•    Ојачаш зидове вена
•    Смањиш крвне угрушке (узрок хемороида)
•    Прочистиш и опоравиш вене у подручју карлице
•    Регенеришеш слузокожу

Најбоље од свега је што не мораш да размишљаш о ризицима које носе остали третмани хемороида. AsanaFresh крема је делотворна,  а при томе и безбедна за коришћење. Безболна метода уклањања хемороида је само данас доступна на посебној акцији са 50% попуста на револуционарну крему AsanaFresh. А то још није све! Дистрибутер ти гарантује 100%-тно задовољство производом. Ако у року од 44 дана не постигнеш жељене резултате, можеш да вратиш производ. Чак и празно паковање. Добићеш пуну цену производа назад. 

Одлучите се за природну, делотворну и доказану формулу којом ћете се решити проблема са хемороидима. Решите се хемороида без непријатних прегледа и болних операција! Искористите посебну понуду за наше читаоце – 50 % попуста САМО ДАНАС! 

Зашто бисте толерисали бол, пецкање, крварење и отицање, и трошили новац на скупе операције, када већ данас можете да се на 100% природан начин решите хемороида, код куће? Искористите јединствену прилику – АКЦИЈА ЈЕ ОГРАНИЧЕНА: 50% попуста на револуционарну крему AsanaFresh је доступно само нашим читаоцима! Уштедећете пола вредности производа за уклањање хемороида јер ћете уместо 9.380,00 дин сада платити само 4.690,00 дин. Кликните овде за наруџбину >>. 

УПОЗОРЕЊЕ: Због повећане продаје су дневне наруџбине ограничене. 

Извор: Промо

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА