Најновије

ЖЕСТОКЕ ПЕРВЕРЗИЈЕ: Ђуричко је лудео за овом глумицом, а онда је испливао снимак у којем Данијела има секс са Албанцем (ВИДЕО 18+)

Данијелу Штајнфелд публика је упознала у филму "Ивкова слава", где је играла лепу Мариолу која служи госте и у коју се заљубљује Светислав (Никола Ђуричко).

Жестоке перверзије (Фото: Јутјуб)

Данијела је после ангажмана у "Ивковој слави" убрзо дипломирала на Факултету драмских уметности у Београду, 2008. године у класи професора Драгана Петровића. Имала је неколико запажених улога и у популарним домаћим серијама “Вратиће се роде”, “Рањени орао” и “Оно као љубав”, а онда је решила да се "опроба" и у Америци.

Тамо је 2015. снимила филм "Cash only"  у којем је глумила и у страственим сценама секса.

Филм "Cash only" је албанско-амерички трилер. Данијела глуми вереницу Албанца која има љубавну аферу са главним ликом којег глуми амерички глумац Никола Срели. Филм обилује и сценама секса.

Данијела данас живи у Америци у Њујорку где је завршила и постдипломске студије, а у једном интервјуу истакла је да је њена лепота била примећена у Америци.

- Изгледам егзотично за становнике "Велике јабуке" и стално су ме терали да признам да сам Потругалка, то је било смешно. Мушкарци тамо лакше прилазе девојкама, али крију емоције, за разлику од Срба који показују срце и душу - рекла је Данијела за "Хело" једном приликом.

Осим у "Ивковој слави" глумила је и у серијама "Рањени орао", "Оно наше што некад бејаше", "Вратиће се роде"…

Кија понизила Луну пред свима, а онда поручила нешто свим девојчицама у Србији! Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Еспресо

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА