Најновије

РАДИКАЛКА ПОРУЧИЛА МИЛОЈКУ ПАНТИЋУ: Е, мој луди Милојко, Русија је спасила Европу од фашизма! (ВИДЕО)

Потпредседник Скупштине АП Војводине и функционер Српске радикалне странке, Смиљана Гламочанин Варга, објавила је на свом фејсбук налогу видео у коме се осврнула на оптужбе Милојка Пантића на рачун свих у Србији који су навијали за Русију против Хрватске.

Смиљана Гламочанин Варга (Фото: Фејсбук)

- Каква глупост, какво лицемерје и каква замена теза је проглашавање нас који не навијамо за Хрватску фашистима. Па ми не навијањем за Хрватску изражавамо протест против државе која има фашистичку идеологију, води политику, поноси се и дичи усташтвом, не поштује елементарна људска, а да не говоримо о мањинским правима. И онда нас који протествујемо против фашизма проглашавају фашистима. Један од примера за то како грађанску државу и фашизам виде ови малограђани који замишљају да су елита, је изјава Милојка Пантића да у Србији грађани навијају за Хрватску а клерофашисти за Русију. Е, мој луди Милојко! Русија је ослободила Европу и свет од фашизма а ти си ту и такву изјаву дао за државну телевизију државе достојне наследнице НДХ, која је била најмонструознија од свих фашистичких држава, а у коју у овом тренутку стотине хиљада прогнаних Срба не могу да се врате у своје куће. Многи су у том прогону побијени, њихове убице никада нису процесуиране. У овом тренутку они који се врате су изложени тортури, они који су остали тамо да живе броје им се крва зрнца и гледа се у коју цркву иду - поручила је Смиљана Гламочанин Варга на свом фејсбук профилу.

Јанко Богуновић Драган Стјепановић Ivica Milankov Јелена Варга Здравко Топаловић Марко Ристић Рига Владимир Влајко Павловић Војислав Кулачанин Недељко Попадић Ненад Васиљевић Ненад Манда Мандић Ненад Ристић Marina Nedeljkovic Goran Helena Pinter Божидар Миросављев Nenad Ceke Nenad Aleksic Bimba Боба Петровић Горана Петровић Sinisa Djurkovic Бојан Логић Zvezdan Ristić Далибор Обрадовић-Пирке Ђорђевић Далибор Драган Ђорђевић Пикси Vlada NovakovПослушајте, можда вам се свиди 😊.

Posted by Смиљана Гламочанин Варга on Четвртак, 12. јул 2018.

Прочитајте ОВДЕ упозорење радикала о количини дроге на Егзиту и захтеву да се под хитно та манифестација уклони са Петроварадинске тврђаве.

Извор: Правда

 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Ево како је Милојко Пантић на ХРТ-у извређао велику већину грађана Србије

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА