Најновије

ЗЛОЧИН О КОЈЕМ БРУЈИ АМЕРИКА: Амерички научник убио жену Српкињу и њиховог сина (13)

Полиција је пронашла пре неколико сати три тела у породичној кући у месту Редондо Бич у Калифорнији, а према писању "Ен-Би-Си-ја" фаталне пуцње опалио је амерички научник, Марк Ватз (48).

Ивана Ватц са сином (Фото: Фејсбук)

На лицу места убио је супругу Ивану, иначе Српкињу и 13-годишњег сина Маканија, а онда је и себи пресудио.

- Марк је имао проблеме са леђима и био је константно у боловима, а све је то последица озбиљне саобраћајне незгоде. Био је очајан због тога, али је био добар пријатељ. Долазио је у моју кућу, попили бисмо по коју, причали... Жао ми је, али нисам изненађен. Није му било спаса. Иако је користио лекове против болова, Марку су лекари рекли да не могу ништа да учине за њега - рекао је за "Ен-Би-Си" Луцеро и додао да је Марк био научник.

Ивана Ватз је радила четири године као специјалиста за управљање производима у фирми "Мател".

- Сви у Мателу су изузетно тужни због ове ситуације. Ивана је била посебан члан ове породице, и неизмерно ће нам недостајати - рекли су челници фирме у којој је радила.

Породични пријатељ, Џенифер Бир, рекла је за тамошње медије да је Ивана дошла у САД из Србије када је имала 12 година, а удала се за своју средњошколску љубав. Она је додала да је Ивана тражила свом супругу Марку да посети терапеутра за депресију, али…

Дечак (15) убијен током демонстрација у хладнокрвној егзекуцији израелског снајперисте. Прочитајте ОВДЕ све о томе. Погледајте видео.

Извор: Блиц

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

9 најмлађих убица на свету.

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА