Најновије

Четири типа жена са којима можете одмах да имате секс

Сан сваког мушкарца је да препозна жену са којом не мора да се мучи како би је одвео у кревет, међутим то углавном није лако. Ипак, потрага за "разузданом акцијом" биће много лакша ако будете знали да препознате ова четири типа жена!

Илустрација (Фото: Фејсбук)

Старија жена која је вероватно већ била у браку. Она воли новац, а излази да би пронашла фрајере за секс. Директна је и није јој проблем да каже шта жели. Обично је сређена, а често је можете видети с цигаретом у руци. Воли углавном дотеране, успешне и мушкарце у форми!
 
Жена која се опоравља након раскида и емоционално је нестабилна. Могуће је да ће бити под дејством алкохола, па се немојте зачудити ако почне да се понаша недолично. Приђите јој са реченицама које подижу самопоуздање, будите нежни, симпатични и упутите јој много комплимената.
 
Она која воли да експериментише, открива своју сексуалност и спремна је на све. Најчешће се ради о знатижељној и напаљеној студенткињи, којој треба да дате све што жели – дивљи секс и непроспаване ноћи.
 
Ако сте на свадби, она је деверуша која жели да се забави, напије и по могућности има секс. Будите љубазни према њој, а ако је довољно пијана, пашће секс сигурно.
 
ОВДЕ погледајте које технике оралног секса препоручују порнићарке.
 
Извор: Телеграф

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Спот за песму “Милф”.

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА