Најновије

ШИПТАРИ КУЈУ ПЛАН ДА НАПАДНУ ВРАЊЕ: Лидер СРС Војислав Шешељ упозорава да је наша земља у великој опасноти

Албанци са Косова имају до детаља разрађен план како да ударе на југ Србије и крену у освајање Врања.

Војислав Шешељ (Фото: Јутјуб)

На ово упозорава лидер Српске радикалне странке Војислав Шешељ, који истиче да су с таквим опасним плановима упознате и српске безбедносне службе и да је Србија спремна да им се супротстави!

Београд је кључ

Од тога колико је Београд укључен у животе Срба на КиМ зависи и наш опстанак. Председник Вучић се бори за интересе Срба на КиМ. Друга страна је затворена за компромис, каже Срђан Поповић из Грачанице.

Алармантна ситуација

Поводом последњих упозорења председника Србије Александра Вучића да се, уколико не решимо косовски проблем, "спремимо да за 40 година бранимо и Врање", лидер радикала каже да је ситуација још алармантнија.

- Каквих 40 година?! Оданде су већ почела исељавања, као и из других градова на југу Србије... Врање је посебно проблематично јер је близу Прешева, које је етнички готово потпуно албанско. Ви знате да сам ја веома добро информисан човек и да имам одличне обавештајне изворе. Имам информације да Албанци већ имају припремљен план за напад на Врање - упозорава Шешељ и открива да шиптарска стратегија иде у два правца:

- Један део предвиђа да Албанци још интензивније наставе насељавање по централној Србији. Спремљен је огроман новац за куповину српских кућа на југу земље, од Врања, па редом. Косово је већ пренасељено и многи Албанци су отишли одатле да раде у иностранству. Шаљу новац назад, али већи део пара за ову акцију обезбеђен је другим криминалним каналима. Други део плана предвиђа и да се из Прешева води акција напада на Врање јер су веома близу. План је да ту буду стационирани косовски специјалци и екстремисти који би кренули у напад - тврди Шешељ.

Он додаје да је Србија спремна да одговори на такве упаде и интервенише.

- Мора им се забранити да купују земљу и станове по Србији! То није случај само на југу већ и широм земље, чак до Војводине! Морали би имати статус као странци. Такве трансакције се морају прогласити ништавним, а тај Албанац што је дао новац нек остане без пара - предлаже лидер СРС.

Дати им све осим државности

Први човек радикала износи и свој план за решење косовског проблема...

- Албанцима треба дати најширу могућу аутономију, да буду потпуно слободни од Србије, али без своје државе! Исту такву аутономију и права требало би дати Србима с Косова у 12 наших општина, које би биле повезане у ЗСО. Србија би имала војску на том простору, а они полицију Косова, која не би смела да улази у српске општине сем у изузетним ситуацијама, док наша не би улазила код њих. Косово би практично имало најширу могућу аутономију у Србији, док би ЗСО такав статус имао унутар Косова. Приштина би могла да има све, и свој новац ако желе, чак и да постану члан неких међународних организација спортског карактера... Ако може Велика Британија да функционише по том моделу и шаље више тимова, што не бисмо и ми? Ми бисмо стратешки требало да контролишемо територију, посебно у 12 наших општина. Западне силе морају да повуку признање Косова - наводи Шешељ.

Вјерицу не дам, ал' сам јој рекао да обрише твит

Шешељ каже и да је саветовао својој функционерки Вјерици Радети да обрише непримерени твит у ком је извређала преминулу председницу удружења "Мајке Сребренице" Хатиџу Мехмедовић.

- Већ дуже време немам времена да се бавим Твитером. Али када сам чуо за Вјеричин твит, саветовао сам јој да га повуче и рекао да је неспретно срочено јер се не схвата суштина. Она је алудирала на то да се причало да су муж и два сина Хатиџе Мехмедовић у ствари живи, као што је недавно откривено да син Мунире Субашић живи у Канади. Да се разумемо, немамо ми разлога да жалимо Хатиџу Мехмедовић, нити да је поштујемо јер се ради о особи која је крајње аморална и која је непрекидно Србе оптуживала за геноцид, и то не само у Сребреници него и широм БиХ. Радета је угледни функционер СРС и потпредседник Скупштине и нећемо никоме дозволити да је смени. Жестоко ћемо се борити против њеног опозива! Треба похапсити ове издајнике попут Чеде и Чанка, који тврде да је у Сребреници било геноцида. Јесте било злочина, али не и геноцида - упоран је Шешељ.

Хвала Богу, немам рак!

Шешељ је недавно оперисао израслину на левој страни врата, а узорак ткива послат је на хистопатолошку анализу да би се утврдило да ли је реч о малигном обољењу. На сву срећу, налази лекара потврдили су да је реч о обичној цисти, а не канцеру!

- Све је у реду, жилав сам ја. Реч је била о цисти, а не о тумору! Нисам ни иначе много био узбуђен око тога, већ сам једном победио рак - поручује Шешељ.

Да ли Томислав Николић оснива странку, прочитајте ОВДЕ.

Извор: Инфоремер

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Шешељ о Вјерици

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА