Најновије

ДА ЛИ БИ МОГЛИ ДА ПОДНЕСЕТЕ ОВО: Ево како изгледа бити ожењен стриптизетом

Дведесетседмогодишња девојка Белла ради у једном стриптиз клубу у Тексасу. Уз то, води Јутјуб канал "Dancing with Bella" где говори о животу девојака које раде тамо, о непријатностима које проживљавају на радном месту, као и о предрасудама и етикетама који су људи склони да им залепе због тога. Белла је удата и нема проблем да то искрено каже својим клијентима. Она им одмах покаже бурму и не крије ништа. Са њеним четири године старијим супругом Маркусом у браку је већ пола деценије. Он је оператер на нафтном пољу. У великом и искреном интервјуу за портал "Хуффингтон пост" говорили су отворено о заједничком животу и томе како успевају да одрже равнотежу између приватног живота и послова, односно каријере.

Бела (Фото: Јутјуб)

- Радим од 19. године а ускоро пуним 28. Дакле скоро деценију већ радим овај посао, уз паузе. Зарађивала сам за живот пењући се по столовима "Јагуарс голд клуба" у Тексасу. Потом сам конобарисала, притом посматрајући професионалне плесаче. Разговарала сам са менаџером клуба и договорила да постанем егзотична играчица. То је била прекретница моје каријере. У том клубу сам и упознала мужа пре 9 година. Још увек сам била конобарица, а он је ту седео са пријатељима. Брзо смо се повезали, једна ствар је водила ка другој и тако је све кренуло - почиње разговор Бела.

А супруг Маркус данас јој је највећа подршка.

- Понекад сам љубоморан, јер живим са знањем да јој клијенти поклањају разне ствари и да их она забавља. Али искрено, за мене је то као свака друга професија. Она иде на посао, дође кући и настављамо нормално са нашим животима. Има флексибилан распоред, тако да имамо више времена за нас. Она ради нешто у чему ужива и притом живи од тога. Ако је она срећна и ја сам срећан због ње - истиче.

Ипак, у једном свом видеу, она се исповедила како је раније за њега то био већи проблем него данас, осећао се непријатно и желео да она промени посао. Али сада се навикао. Прво због поноса није хтела да напусти свој посао, али пошто је видела да нема лоше намере, направила је паузу од 4 године, и живела другачијим животом. Током тог периода уписала је колеџ и радила као благајница. Затим је радила за нафтну компанију, али ипак све време је размишљала о стриптиз клубу. Коначно је схватила да је то оно што је чини срећном, па сам се стога и вратила томе. Маркус се противио али онда су разговарали и прочешљали кроз све предности и мане тога посла. Суочили су мишљења и на крају ју је разумео.

- Била је толико ентузијастична и видело се да то искрено жели и све што сам могао да урадим је да је подржим - искрен је био Маркус, па цела прича има срећан крај.

Белла у просеку заради 300 долара дневно, а највише што је икада зарадила у једној ноћи било је 2.700 долара. Са друге стране, најмањи износ био је свега седам долара.

Како је учесник Парова реаговао када је чуо да му младу супругу виђају са другим сазнајте ОВДЕ.

Извор: Медији

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Стриптиз.

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА