Најновије

НЕВРЕМЕ РАЗНЕЛО РЕГИОН! Олујни ветар и град покосили све пред собом! Приближава се Србији!(ФОТО/ ВИДЕО)

Јако невреме је у поподневним сатима захватило делове северозапада унутрашњости Хрватске, укључујући и подручје Загреба. Како преноси загребачки Јутарњи лист, олујно невреме захватило је и делове суседне Словеније, уз границу са Хрватском, као и делове Корушке.

Илустрација (Фото: pixabay.com)

Понегде је падао град, а ватрогасци због поплављених 20-ак објеката, како се наводи, имају пуне руке посла. Велики проблеми након снажне олује забележени су и на североистоку Италије.

Метеоролози Државног хидрометеоролошког завода у Хрватској најављују да би се локалне нестабилности могле интензивирати у каснијим вечерњим и ноћним сатима, а кулминација неповољних услова уследиће у петак када би у већини крајева добар део дана требало бити променљиво и нестабилно, уз локалне пљускове и грмљавину.

Републички хидрометеоролошки завод објавио је упозорење за подручје Србије за сутра и у суботу када се очекује већа количина падавина. Како је објављено на сајту РХМЗ, у петак увече и током ноћи на западу и северу, а у суботу и у осталим крајевима земље очекује се већа количина падавина.

У већини места пашће од 20 до 30 литара кише по метру квадратном за кратак временски период, а интензивнији грмљавински процеси локално ће условити појаву града, олујни ветар и обилније падавине.

Како да летујете јефтино и то да путујете авионом прочитајте ОВДЕ.

Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА