Најновије

ЏОН БОСНИЋ И НЕМАЊА ПЕТРОВИЋ: Жестока дебата, како да се сруши Вучић?! (ВИДЕО)

Учесници емисије "Дебата" у продукцији медијске куће "Центар" били су Џон Боснић, српски и канадски новинар, саветник и политички активиста, као и шеф бироа ИнтерМедиа агенције из Јапана и Немања Петровић, један од оснивача народне иницијативе „Нема предаје Косово и Метохија”, која се бори, путем уличних протеста и скупова, за очување Космета у оквиру српске државе.

Боснић и Петровић (Фото: Јутјуб)

Тема емисије је било да ли активизам патриотских народних иницијатива може срушити полуколонијални режим у Србији и очувати Косово и Метохију у оквиру српске државе.

У емисији се још причало о томе како се народ може супроставити режиму који контролише све медије и новчане токове, како организовати отпор против глобалистичких елита, да ли постоји патриотска опозиција у Србији, да ли име екумениста у врху СПЦ и зашто је Црква у Србији неактивна, како очувати породичне вредности, да ли је у Канади и САД обавезна вакцинација деце и шта даље после силаска са власти Александра Вучића.

Дебату за медијску кућу „Центар”, (Зграда „Борбе”, Трг Николе Пашића 7, Београд) водио је гл. уредник српског медија „Србин.инфо”, Дејан Петар Златановић.

Лидер проруске партије у Македонији поручује у интервјуу Правди да ће укинути признање Косова, више о томе ОВДЕ.

Извор: Србин.инфо

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА