Најновије

Полиција и војска да ухапсе Вучића због издаје!

Због изјава о разграничењу на Космету против Александра Вучића хитно треба да буде покренут кривични поступак због кршења Устава, а он опозван са функције Председника.

Вучић (фото: Јутјуб)

Председник Двери, Бошко Обрадовић, је данас издао саопштење којим позива суд, тужилаштво, војску и полицију да реагују и ухапсе Вучића због издаје и дефетизма.

Саопштење преносимо у целости: 

“Позивам Уставни суд Србије и надлежног државног тужиоца да хитно реагују због кршења Устава Србије и позива Председника Србије на разграничење, тј. поделу Косова и Метохије и признање независности непостојеће тзв. Републике Косово. Истовремено позивам часне официре Војске Србије и Министарства унутрашњих послова да реагују и ухапсе Председника Србије због кршења Устава, гажења председничке заклетве и нарушавања територијалног интегритета и суверенитета државе Србије.

Подсећам јавност Србије да је председникова идеја разграничења са Албанцима најобичнија издаја државних и националних интереса, и да смо се са Албанцима разграничили још 1926. године, када је Краљевина Југославија потписала Протокол о разграничењу са Албанијом. Разграничење са Албанцима на КиМ, на које мисли Александар Вучић, је срамно признање независности Косова и предаја дела наше државне територије за потребе прављења друге албанске државе на Балкану и касније уједињење у Велику Албанију.”

ОВДЕ погледајте како се Марко Милачић извинио данас Србима у Книну због учешћа црногорског војника на прослави Олује.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Забрањени спот о Вучићу и Косову и Метохији

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА