Најновије

ШЕШЕЉ БРУТАЛНО О МРТВОМ АНАНУ: Шта је то г*вно чекало досад, та матора одртина је много јада нанела Србима!

Кофи Анан, бивши генерални секретар Уједињених нација и добитник Нобелове награде за мир, преминуо је у 80. години, потврдиле су УН, а лидер радикала, Војислав Шешељ, огласио се на свом Твитер налогу бруталном поруком и овог пута, чини се, успео да надмаши све своје претходне екстремне изјаве.

Војислав Шешељ (Фото: СРС)

- Јавише да је одапео Кофи Анан. Шта је то г*вно чекало досад? Одмах се сетих књиге хашких докумената коју сам објавио под насловом "Једна банана за Кофи Анана", написао је Шешељ, и додао - мораћу још једном да је прочитам. Та матора одртина је много јада нанела српском народу и подржавала српске непријатеље - написао је он.

Поред псовки и радикалској реторици, Шешељ је познат као неко коме увреде али и претње нису стране у свакодневном обраћању политичким неистомишљеницима.

Подсетимо, после скандалозног твита његове страначке колегинице, Вјерице Радете, која је говором мржње коментарисала смрт Хатиџе Мехмедовић из удружења бизнисменки Сребренице, лидер радикала је покушао да је одбрани уз образложење да не размишља о санкцијама за страначку колегиницу.

Прочитајте ОВДЕ шта је Млађан Динкић рекао онима који су му повикали “Где су паре?”

Извор: Telegraf. rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Шешељ о Соњи Бисерко и Наташи Кандић / Криминал у политици.

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА