Најновије

ЛАГАО ЈЕ И ЊУ И НАЦИЈУ! Кија открила шта је пресудило да ипак не опрости Слоби - ово су причали ван камера!

Супружници и крајње необична брачна ситуација о којој је причала цела Србија добила је још интересантнији заокрет, када се прочуло да су се Кристина Кија Коцкар и Слоба Радановић пољубили код "шкоде" у "Задрузи".

Слоба, Луна и Кија (Фото: Јутјуб)

Овај чин веома је погодио тадашњу љубавницу, Луну Ђогани, међутим певач је упорно негирао све, без обзира на то што се касније појавио и снимак, који је био пуштен свим задругарима.

Такође, доста људи је сматрало да то није ништа спорно, јер су се пољубиле две особе које су у браку, те да се без везе подигла прашина.

Кија је, пак, проговорила и открила све.

- Он и даље лаже за неке ствари за које обоје знамо да су истина, чак и када смо сами у четири зида. Још није изашао из ријалитија. Рекао ми је да је много тога радио из ината, као и да је намерно казао да Луну воли као жену, јер сам му пре тога одбрусила да ми се више не обраћа. Ставио је љубавницу испред жене - рекла је Кија објашњавајући затим која ју је лаж највише повредила...

- Да се нисмо пољубили иза кола, а јесмо. И, што је најгоре, преда мном каже истину, чак је и неким нашим пријатељима и адвокату признао да је то тачно, али у јавности неће - истакла је она.

Прочитајте ОВДЕ чиме је то Кија недавно шокирала јавност.

Извор: Pink. rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Пуштен снимак када Слоба љуби Кију иза Шкоде.

 

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА