Најновије

ШЕШЕЉ СЕ ОГЛАСИО ИЗ "ПАРОВА": Погледајте шта је рекао за министра културе! (ВИДЕО)

"Било би добро када би политичари ушли у ријалити, јер би се тада показао њихов прави карактер", тврди Војислав Шешељ.

Војислав Шешељ у Паровима (Фото: Јутјуб)

У емисији “Тајне Парова”, као специјални гост у вилу је ушао истакнути политичар Војислав Шешељ. Шешељ се показао као неко ко се одлично сналази у свакој врсти програма, па је тако, његов боравак у ријалитију “Парови” забележен високим рејтингом, после чега је направљен договор са продукцијом Хепи телевизије да постане део ријалитија, који се емитује седму сезону. Током гостовања у емисији, политичар се осврнуо и на актуелну тему, па је изнео своје најискреније мишљење о ријалити форматима:

- Овде је атмосфера много здравија него у скупштини. Ово су све млади и неискварени људи.

Шешељ је прозвао и једног министра:

- Министар културе је главни порнограф у Влади и ја сам рекао да је сигурно гора ситуација тамо него у ријалити програмима - па је додао:

- Било би добро када би политичари ушли у ријалити, јер би се тада показао њихов прави карактер. Мене ова атмосфера овде подсећа на моје младачлачке дане и овде је изванредно - закључио је политичар.

Иначе, министар културе Владан Вукасовљевић је ових дана дошао под удар таблоидних медија јер је јавно тражио да се забране или да се за гледање плаћају ријалити који се емитију на телевизијама са националном френквенцијом као што су ТВ Пинк и ТВ Хепи. Међутим, уместо да буде подржан од стране Владе Србије, г. Вукосављевић је доживео да у свом сукобу са власником ТВ Пинка, Жељком Митровићем, буде јавно прозиван и осуђиван од стране премијера Србије Ане Брнабић и министра полиције, Небојше Стефановића.

Погледајте ОВДЕкако функционише шиптарска мафија.

Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА