Најновије

ЏИХАДИСТИ ПОБЕСНЕЛИ: Погледајте како је сиријски обавештајац без проблема снимио све слабе тачке њиховог упоришта у Идлибу! (ВИДЕО)

Сиријска арапска армија (САА) ове недеље је објавила нови видео из покрајине Идлиб, који је један од њихових шпијуна снимао из џихадистичког упоришта.

Шпијунски видео из Идлиба (Фото: Јутјуб)

Сиријске обавештајне службе успеле су да фотографишу из десетак села у Идлибу, укључујући и безбедносне штабове милитаната унутар града, што открива крхкост безбедносне ситуације и лакоћу продирања сиријских трупа у њихова упоришта.

Међу најистакнутијим локацијама снимани су: градови Кафрхалеб, Ал Атареб у Алепу, Ал Гина, Кафр Јамол и Маратмсерин, као и улазе у Идлиба и разне четврти унутар града.
 
Сиријски обавештајац на мотоциклу без проблема је прошао све контролне пунктове и контроле милитаната и све то снимио што су верујемо, дочекали са великим бесом.

Војни извори кажу да ће многи бити изненађени оним што ће се догодити и применити паралелно са почетком војне операције коју предводи сиријска војска уз подршку руске авијације.

Прочитајте ОВДЕ да ли ће одлучујућа битка за идлиб довести до краја рата у Сирији?

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА