Најновије

"У заливу ружа": Прича која никога неће оставити равнодушним!

"У заливу ружа", роман који је бестселер и који је наишао на позитивне критике читалачке публике, објавила је издавачка кућа Вулкан.

фото-Вулкан

Џо Мари Роуз покушава да се помири са прераним губитком мужа. У потрази за новим почетком, стиже у сликовити, идилични градић на мору и откупљује локални пансион. Ово је њена прича.

Џошуа Вивер је дошао у Сидар Коув да се брине о свом старом очуху. Њих двојица се никад нису слагали и Џош се не нада да ће икада моћи да превазиђу несугласице. Али давно заборављена познаница из средњошколских дана доказаће му да је опроштај увек надохват руке и да љубав може процветати и када то најмање очекујемо.

Аби Кинкејд се враћа у Сидар Коув како би присуствовала венчању свог брата. Дуго није имала храбрости да се врати у родни град, јер ово место и даље крије болне успомене. Када се поново види са породицом и старим пријатељима, схватиће да мора да окрене нови лист.

И док Аби и Џошуа покушавају да зацеле своје ране из прошлости, а Џо Мари сања о новим могућностима, свима полако постаје јасно да се живот креће само у једном смеру – неумољиво напред. 

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА