Најновије

ЈЕЗИВО КРВОПРОЛИЋЕ У МИРНОМ СИРИЈСКОМ ГРАДУ! Страховити напад џихадиста дубоко иза владиних линија! Има мртвих и рањених! (ФОТО/ВИДЕО)

Експлозија се догодила на тргу Ал-Хамам у западном сиријском граду Латакији, известила је Сиријска арапска новинска агенција (САНА). Има повређених и мртвих у експлозији, наводи САНА. Према прелиминарним извештајима, експлозија ауто-бомбе "Сузуки", проузроковала је смрт возача и повредила четворо људи.

Терористички напад у Латакији (Фото: Јутјуб)

Према првим информацијама, један човек је погинуо, четворо повређено. Видео приказује како се људи вуку по улици, док остаци аутомобила горе на улици. Инцидент се догодио само два дана након експлозије у близини сиријске престонице Дамаска.

Дана 16. јануара, више од 20 људи је погинуло, а више од десетак људи је повређено усред експлозије у центру града Манбиџа у покрајини Алепо. Касније је Врховна команда Сједињених Држава потврдила да су четири Американца погинула у самоубилачком нападу.

Сирија одавно трпи терористичке нападе и експлозије усмерене на владине снаге које се боре против бројних опозиционих група и терористичких организација.

Погледајте ОВДЕ нове детаље израелског ваздушног напада на Сирију.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Најновији терористички напад у Латакији

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА