Најновије

ДВЕРИ ЈАСНО И ГЛАСНО: Нећемо у Вучићев покрет

Двери неће бити део Покрета за народ и државу чије оснивање је најавио председник Србије Александар Вучић, саопштили су из ове странке.

Како се напомиње, Двери неће бити део садашње власти ни у којој форми, нови покрет је, сматрају Двери, само начин сабирања свих полтрона актуелне власти.

"Не може Покрет за народ и државу оснивати неко ко предводи један антинародни и антидржавни режим. Садашњи режим је антинародни јер пљачка народне паре кроз огромну корупцију и намештене тендере, укида демократију и институције, а антидржавни је јер се одриче Косова и Метохије прихватајући француско-немачки споразум о признању лажне државе Косово. У таквом покрету Двери немају шта да траже", наводи се у саопштењу.

Двери поручују да остају посвећени идеји стварања ширег патриотског опозиционог блока и уједињења свих опозиционих родољубивих снага.

"Позивамо све парламентарне и ванпарламентарне опозиционе политичке странке и удружења да извучемо поуке из неуједињења деснице са прошлих избора и на све будуће изборе на свим нивоима изађемо уједињени", пише у саопштењу.

Напомињу да су Двери биле највећи заговорници уједињења деснице те да и сада исто мисле и спремни су на разговоре и договоре са свима у патриотској опозицији који су истински противници садашње власти.

Погледајте ОВДЕ ударе руске армије код Невељскоја

Извор: РТ Балкан

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА