Najnovije

DVERI JASNO I GLASNO: Nećemo u Vučićev pokret

Dveri neće biti deo Pokreta za narod i državu čije osnivanje je najavio predsednik Srbije Aleksandar Vučić, saopštili su iz ove stranke.

Kako se napominje, Dveri neće biti deo sadašnje vlasti ni u kojoj formi, novi pokret je, smatraju Dveri, samo način sabiranja svih poltrona aktuelne vlasti.

"Ne može Pokret za narod i državu osnivati neko ko predvodi jedan antinarodni i antidržavni režim. Sadašnji režim je antinarodni jer pljačka narodne pare kroz ogromnu korupciju i nameštene tendere, ukida demokratiju i institucije, a antidržavni je jer se odriče Kosova i Metohije prihvatajući francusko-nemački sporazum o priznanju lažne države Kosovo. U takvom pokretu Dveri nemaju šta da traže", navodi se u saopštenju.

Dveri poručuju da ostaju posvećeni ideji stvaranja šireg patriotskog opozicionog bloka i ujedinjenja svih opozicionih rodoljubivih snaga.

"Pozivamo sve parlamentarne i vanparlamentarne opozicione političke stranke i udruženja da izvučemo pouke iz neujedinjenja desnice sa prošlih izbora i na sve buduće izbore na svim nivoima izađemo ujedinjeni", piše u saopštenju.

Napominju da su Dveri bile najveći zagovornici ujedinjenja desnice te da i sada isto misle i spremni su na razgovore i dogovore sa svima u patriotskoj opoziciji koji su istinski protivnici sadašnje vlasti.

Pogledajte OVDE udare ruske armije kod Neveljskoja

Izvor: RT Balkan

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Filantropi iz evrope

Zvonjenje na vratima.Čovek otvara vrata i vidi na pragu kako stoji osoba sa kiselim izrazom ...

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA