Најновије

ТРИ ОПАСНОСТИ ТРЕНУТНО ПРЕТЕ СРПСКОМ НАРОДУ: Шешељ упозорава на шиптарску тактику! (ВИДЕО)

Постоје три опасности које могу нашкодити српском народу и Српској листи на Косову и Метохији уочи предстојећих избора, упозорио је лидер Српске радикалне странке Војислав Шешељ.

Лидер Српске радикалне странке Војислав Шешељ (Фото: јутјуб)

Најбоље је да се гласа на Косову и Метохији, преко поште постоји ризик. Ако буду гласали преко поште, ми морамо од ОЕБС-а захтевати да се ти гласови строго чувају – истакао је Шешељ на почетку гостовања. 

Постоје и друге опасности, које се могу догодити у местима са албанским становништвом, где су се Албанци договорили да неважеће гласове "преточе" у корист српских издајника.

Шешељ каже да постоји и трећа могућа опасност, а то је подмићивање да се гласа за издајнике.

- Трећа опасност је подмићивање Срба да гласају за издајнике. Албанцима је довољно да само један српски издајник прође, дакле, да се за једно или два места смањи број посланика Српске листе – упозорио је Шешељ у емисији "Добро јутро Србијо".

Лидер радикала је позвао све Србе да гласају за Српску листу истичући да гласају за Србе и Србију.

- Ми гласамо за нас, за Србе и Србију. Веома је озбиљна ситуација тамо, од како је тамо шиптарска власт, ми (Српска радикална странка) нисмо учествовали на изборима. Ми нисмо прихватили ни један сет Бриселског споразума, нашу странку нисмо ни регистровали код шиптарских власти. Сада је веома важно да сви Срби изађу и гласају за Српску листу! И да гласају сви они који немају приштинска документа, они имају право са српском личном картом да гласају! Срби који су избегли на Косово, треба да иду да гласају, макар их вратили, а неће их вратити! – упутио је позив Војислав Шешељ.

Шиптари суде Србину за тероризам на КиМ! Више о томе прочитајте ОВДЕ.

Извор: Медији

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА