Најновије

АМЕРИЧКА КОНГРЕСМЕНКА У ЦЕНТРУ СКАНДАЛА: Процуриле фотке на којима се љуби са помоћницом, позирала је и гола са нацистичком тетоважом!

Америчка демократска конгресменка Кејти Хил нашла се у центру политичке олује након што су процуреле фотографије на којима позира гола са тетоважом нацистичког Гвозденог крста и пуши бонг.

Кејти Хил (Фото: Јутјуб)

Кејти је, такође, фотографисана како се љуби са младом женом која је касније идентификована као њена помоћница Морган Десџардинс.

Скандалозне фотографије прве отворено бисексуалне конгресменке из Калифорније објављене су дан након што је против ње покренута истрага због навода да је имала сексуалне односе са двоје младих законодавних радника, мушког и женског пола.

Дејли мејл, који је први објаво спорне фотографије, наводи да су Кејти, њен муж Кени Хелслеп од кога се разводи и Морган годинама били у полигамној вези.

Морган је започела везу са Кејти и Кенијем пре три године, а тројка се распала овог лета након што је Кејти рекла својим партнерима да жели да се фокусира на посао.

Фотографије које су оголиле Кејтин дивљи начин живота биле су праћене и порукама које су откриле да је брачни пар њене голишаве фотографије качио на сајт под називом "Да ли би ј**ао моју жену?".

Мета подаци са фотографија на којима Кејти пуши бонг откривају да су настале 2017. године, пре него што је марихуана легализована за рекреативну употребу у Калифорнији.

Једна од фотографија на којима је политичарка гола показује да на десној препони има тетоважу Гвозденог крста, највишег признања у нацистичкој Немачкој.

Прочитајте ОВДЕ  све о скандалу који тресе Босну, погледајте видео.

Извор: Дејли мејл

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА