Најновије

ЛУДИЛО: П*рно афера Даре Бубамаре огољена до краја!

Дара Бубамара има каријеру дугу 30 година, а за то време и буран приватни живот, због чега је одлучила да напише књигу "Моји принципи".

Дара Бубамара (Фото: Инстаграм)

Идеју да постане писац и своју интиму подели са публиком добила је због понуде француских продуцената да се нађе у једном крими-филму.

У њему је требало да се појави са репером Ди Џеј Снејком и америчким хипхопером Биг Алијем, али јој каријера није допустила да приушти овако изазован залогај.

- Понуда за филм била је веома примамљива и дуго ми је било жао што нисам могла то да прихватим јер нисам могла да откажем све заказане наступе и обавезе око снимања песама да бих седела толико у Француској. Нарочито јер је у филму требало да се појаве светске звезде Ди-џеј Снејк и Биг Али, које иначе познајем и преко свог бившег супруга Милана - испричала је Дара.

Бубамара ће се тешити писањем књиге у којој ће се наћи најинтимнији делови њеног живота, али и они најстрашнији када су у јавност испливале њене п*рно слике.

- Књига ће бити лудило, ту ће бити све о томе кроз шта сам пролазила у животу и приватно и пословно, о мушкарцима, о афери коју сам имала, па до преваре коју ми је сместио пријатељ. Наслов сам одмах знала да ће бити "Моји принципи", а видећете и зашто када будете читали - открива Дара.

Наговестила је да ће бити и лепих успомена.

- Наравно, нећу изоставити ни мој брак са Миланом, јер ми је то био леп животни период са човеком са којим имам предивног сина - закључила је певачица.

Секс Миљане и Золе погледајте ОВДЕ.

Извор: Стар магазин

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА