Најновије

ВАЦИЋ: Нисам Шешељ новог доба! За разлику од њега ја никада нисам био... (ВИДЕО)

Миша Вацић, лидер Српске Деснице се гостујући у јутарњем програму на ТВ Хепи, осврнуо на писање медија који како је рекао, кривотворе његове говоре, одржане на оснивачким скупштинама Одбора Деснице широм Србије.

Миша Вацић (Фото: Јутјуб)

- Рекао сам, да као што се српска војска сконцентрисала у Шапцу и задала завршни ударац и гурнула Аустроугаре низ Дрину, тако ћемо и ми са Зеленовићем, рекао је Вацић а на констатацију Миломира Марића да се за њега пише да је члан групе за застрашивање народа уочи избора, да би народ рекао - сви су бољи од Мише Вацића, и да је Шешељ новог доба и да дискредитује ту часну легенду, одговара:

- Ја никада нисам био комуниста за разлику од њега… Више имам људи на оснивачким скупштинама него што неки од њих имају читалаца. Никада се нисам бранио ћутањем, мене су заиста хапсили. Стојим иза сваке своје речи и веома радо их понављам. Задње у Блицу је изашао говор из Сврљига за који не верујем да знају где се уопште налази. Рекао сам да ћемо подавити али њихову политику… Никог нећу убити нити протерати, осим из институција, ја бих заиста био забезекнут да ме Блиц, Данас, Нин, Време...подржавају. Велика ми је част што се баве са мном као опозиционим лидером а не председником државе. Они у свом уму имају да свако ко није са њима је Вучићев човек, рекао је Вацић а шта је још причао погледајте у видеу:

Србија је војна сила, имају Мигове 29, Панцир, Мистрале, тенкове...Загреб зависи од милостиње НАТО!  Прочитајте ОВДЕ  све детаље о овоме.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА