Најновије

ТЕРОРИСТИЧКА АМБАСАДА У НОРВЕШКОЈ! Из Приштине се наслађују

Лажна држава Косово је отворило амбасаду у Ослу а први такозвани амбасадор, Уликс Емра, уручио је акредитивно писмо краљу Норвешке Харалду 5.

Такозвани амбасадор лажне државе Косово у Норвешкој Уликс Емра (Фото: Јутјуб)

Лажни амбасадор је, преносећи поздраве Хашима Тачија и такозваног косовског народа, захвалио на доприносу који је Норвешка дала окупираној српској покрајини током минулих година.

– Краљевина Норвешка једна је од првих земаља која је признала (тзв.) Косово и за то ће народ (тзв.) Косова бити вечно захвалан. Односи између две земаље су одлични, а циљ је да их даље продубимо у одређеним областима – рекао је Емра.

– Краљевина Норвешка ће наставити да подржава (тзв.) Косово у свим областима и у то можете бити сигурни – изјавио је норвешки краљ, преноси ТВ Кљан Косова.

Уликс Емра је дипломирао на Правном факултету и магистрирао криминалистичке науке на Приштинском универзитету, док се за дипломатију специјализовао на Универзитету у Загребу.

Амбасадор лажне државе у Норвешкој је каријерни дипломата који је заузимао важне положаје у такозваним косовским институцијама и високе позиције у такозваном косовском Министарству спољњих послова.

Изасланик ЕУ не би требало да буде из земље која није признала Косово! Више о томе прочитајте ОВДЕ.

Извор: kosovo-online. com

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА