Најновије

СКУПЕ СЕКСИ ЖУРКЕ: Тајкунов син на Сорају и Жељку за десет дана потрошио 56.000 евра

БЕОГРАД - Жељка Роловић, која је позната јавности по томе што је ухапшена у Црној Гори под сумњом да је главни организатор вип проституције, организовала је секс журке за тајкуне и бизнисмене, а наводно син једног од тајкуна је потрошио 56.000 евра на њу и Сорају пре годину дана.
Сораја и Жељка Роловић (Фото: Фејсбук)

Сораја и Жељка Роловић (Фото: Фејсбук)

Пре нешто више од годину дана она је са својом најбољом другарицом Сорајом "ошишала" сина једног од најбогатијих српских бизнисмена. Иако Роловићева у полицији одбија сарадњу и не жели да открије имена својих клијената насмејала се на питање да ли истина да је на њих огроман новац дао син бизнисмена. - Жељка нам је рекла да се дечко у једном београдском клубу заљубио у њу и Сорају и да је покушавао на све могуће начине да их смува. У једном тренутку син је њих две позвао у провод у Монте Карло... Тамо су за непуних десет дана потрошили 56.000 евра, а притом смештај нису ни плаћали. Морали су брзо да се враћају у Србију када је тата тајкун схватио колико му је син проћердао пара! Настао је скандал, мало је фалило да се одрекне сина - рекао је извор за медије. Након што је Жељка ухапшена инспектори су код ње пронашли у лаптопу и мобилном телефону слике са четворицом познатих српских и црногорских бизнисмена као и са двојицом политичара од којих је један бивши министар. Међутим, она тврди да су јој све то пријатељи и другови и демантовала је да је била са њима због пара.
Прочитајте још:ПОРНО ГЛУМАЦ УЛАЗИ У „ВЕЛИКОГ БРАТА“: Ово су хардкор радови Карла Боса! (ФОТО 18+)Исповест секс раднице: Радим у јавној кући и ово је 5 највећих заблуда које људи имају о том послу
Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА