Најновије

МИЉАНА ДЕМОЛИРАЛА ПОЛА ЗАДРУГЕ: Разбијала стакла и новогодишњу расвету! (ВИДЕО)

Миљана Кулић је покушала да побегне кроз прозор након славског весеља, у чему су је спречавали остали задругари, који су били шокирани њеним поступком, због чега је она почела да ломи по имању.

Миљана Кулић (Фото: Јутјуб)

Иако су задругари покушали да је зауставе да прескочи прозор собе у Белој кући, Нишлијка је успела у томе, али није могла ни макац даље, па се брзо вратила унутра.

- Немој да правиш будалу од себе - рекао је Зола, али он јој није помогао као претходне вечери када је хтела да уради исту ствар. Она је послушала само Едиса Еда Фетића, који јој је помогао да се врати у собу.

Испливале шокантне информације: Ево у каквом су односу Драгана Митар и Зилха Фетић!

- Узми ме, хоћу тебе - говорила је Микси иако се поред њих налазио Лазар Чолић Зола.

Сви су инсистирали да им каже шта ју је толико повредило и због чега се одлучила на овако шокантан поступак, али она није желела да прича о томе.

Када је чула за ћеркин шокантни поступак, њена мајка Марија Кулић је одмах дошла и упутила ћерки рафал увреда.

- Марш, бре, пи*ка ти материна. Дуни, срам те било! Постала си алкохоличарка, зато си тако агресивна! Идиоте мајмунски. Иди још да пијеш, идиоте мајмунски. Ђубре једно покварено - рекла је Марија Миљани када је осетила да смрди на алкохол.

Када је видела да продукција не обраћа пажњу на њене вапаје, као и да ју је мајка осудила због алкохолисања, она је направила праву драму на имању. Сва унезверена, почела је да ломи и баца ствари, а обезбеђење је одмах улетело. Ударала је леђима о гаражна врата, а онда је великим каменом разбила један од прозора. Потом је оборила све саксије са новогодишњом расветом. Када је посегла за стаклом које је разбила, реаговало је обезбеђење, а камера је скренула кадар са разуларене Миљане.

Стефан Карић је одбио да одради новогодишње фоткање за Пинк портал, са бившом девојком Ивом Гргурић, назвавши је проститутком.

- Марш тамо, проститутко једна. Види каква си, курветино распаднута. Таква гола поред мене се сигурно сликати нећеш, то можеш са Едом и таквим индијанцима.

Када је чула како ју је ословио и да је одбио фоткање са њом, Ива није могла да се смири, па је почела да плаче и јеца на сав глас.

Прочитајте ОВДЕ   какав је то хаос у Задрузи.

Извор: Српски Телеграф

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА