Најновије

ОТКРИВЕНО ЈЕЗИВО ПРОРОЧАНСТВО У БИБЛИЈИ: Живимо у “Шестом печату”, све до сада је испуњено! Остало је само у 2020. години....

Проповедник Библије упозорава да би 2020. могао да се догоди крај света након што су се, како изричито тврди, остварила нека пророчанства из Књиге Откривења, што значи да човечанство живи у шестом печату о коме се говорило пре више од 2000 година.

Илустрација (Фото: pixabay. com)

У Књизи Откривења, Седам печата представља апокалиптичну визију коју је предвидео Јован из Патмоса. Они су описани у Поглављу Откривења пет до осам, са неколико одломака који описују догађаје на Земљи који ће се догодити пре него што уследи Други долазак Исуса.

Проповедник Библије Грег Середа верује да је Земља сада само један корак даље од отварања седмог печата, који ће очигледно означити крај света.

Середа је пре годину дана објавио видео на свом Јутјуб каналу под називом „Упозорење за 2020: Ми живимо у шестом печату откривења“, где је објаснио своју теорију о томе зашто би крај света могао доћи у наредним месецима.

Рекао је: „Седми печат представља Исусов долазак, а пети печат се догађа у мрачним вековима, то значи да се шести печат налази између. То је период историје у ком тренутно живимо.

Шести печат је описан у Откривењу 6:12 – 6:13 и каже:„ И видео сам када је отворен шести печат и дошло је до великог земљотреса и Сунце је постало црно, а Месец постаде као крв и звезде са неба падоше на Земљу.. “

„Ту се помиње неколико знакова који утичу на Сунце, Месец и звезде. То су исти знакови поменути у јеванђељима када је Исус говорио о крају света.

„У Матејевом поглављу 24:29 Исус је рекао:„ Одмах након недаћа, тих дана Сунце ће потамнети и Месец јој неће дати светлост, а звезде ће пасти с неба и силе небеске ће се узбунити “.

Середа је тада говорио о неким догађајима које је повезао са Књигом Откривења у последњих неколико стотина година.

Он је додао: „Ови знакови су почели великим потресом, земљотресом у Лисабону 1. новембра 1755., најстрашнијим земљотресом који је икада забележен, погодио је скоро четири милиона квадратних километара и имао је магнитуду од 8,5 до 9,0.

„40 минута након земљотреса уследио је цунами, за кога се наводи да је био висок 50 метара, а град је сатима горео у невероватном пламену.

„Процењује се да је број умрлих између 10.000 и 100.000, што га чини једним од најсмртоноснијих земљотреса у историји.

„Откривење 6:12 каже да ће након земљотреса Сунце постати црно, а Месец као крв.

„Ово се испунило само 25 година након земљотреса у Новој Енглеској, када је око осам сати ујутро почео да се шири дим, све виши и тамнији, све док Сунце није поцрнело у подне“.

Међутим, то није било све.

Середа је наставио: „Не само то, већ после поноћи мрак је нестао и Месец је, кад је постао видљив, био крвав.

„То је подручје Земље са побожним хришћанима који су то могли да препознају као знак последњих времена.

„Следећи знак последњих времена биле су звезде које падају с неба. То се испунило 13. новембра 1933. године, када се догодио највећи метеорски пљусак у историји – цело небо широм Северне Америке било је осветљено четири сата.

„Дакле, можете видети да су знакови шестог печата, укључујући земљотрес, да Сунце постаје црно, Месец као крв и звезде које падају с неба, већ испуњени“.

Середа је закључио свој видео тако што је послао упозорење за наредну годину.

Изјавио је: „То значи да живимо у шестом печату откривења и видећемо те знакове како се брзо узастопно понављају непосредно пред повратак Господњи 2020.

„Сада размотримо седми печат, оно (Откривење 8: 1) каже:„ И кад је отворио седми печат, на небу је настала тишина у размаку од пола сата“.

„Разлог небеске тишине ће бити тај што ће Исус и његови анђели доћи на Земљу током другог Исусовог доласка да окупе своје свеце.

“Будући да ће Исус и његови анђели испразнити небо како би дошли на Земљу, оно ће постати тихо.”

Међутим, упркос тврдњама, научници и даље проучавају веродостојност саме књиге Откривења.

Обистинило се пророчанство оца Тадеја! Више о томе прочитајте ОВДЕ.

Извор: webtribune.rs

 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА