Најновије

ПРВИ ТРЕЈЛЕР ЗА ФИЛМ “ГЛАВНИ ХЕРОЈ”: У биоскопима од 2. јула 2020. године! (ВИДЕО)

Од редитеља веома популарне серије “Чудније ствари” Шона Левија стигао је први трејлер за акциону комедију “Главни херој” која ће се у биоскопима наћи од 2. јулу 2020. године.

Рајан Рејнолдс (Фото: МЦФ)

Главна улога припала је једном од омиљенијих холивудских глумаца Рајану Рејнолдсу који игра банкарског службеника Гаја који открива да је споредни лик у бруталној видео игрици названој Слободан град. Када је Гајева банка опљачкана седамнаести пут у дану, он почиње да схвата да ствари не иду како треба.

Глумац је назвао овај филм савремени “Повратак у будућност”, за нове генерације, а како истиче најновија авантура “Главни херој” му је најбоље искуство које је имао до сада, нагласивши да му је остварење “Дедпул” веома драго, али посебан му је био рад на филму “Главни херој”.

Прича коегзистира између стварног света и имагинације, а редитељ Шон Леви истиче да филм није само спектакл: “Прича је веома окренута самим ликовима. Филм говори о успон идеалиста у свету који је веома мрачан”.

Филм “Главни херој” снимио је студио 20 Сентури Фокс а осим Рајана Рејнолдса у осталим улогама нашли су се и Џо Кери, Џоди Комер, Овен Бурк, Бритни Олдфорд и други.

Прочитајте ОВДЕ  све о сјајном филму “4 руже”.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА