Најновије

СЈАЈАН СТАРТ "ЧЕТИРИ РУЖЕ": Најгледаније домаће остварење током првог викенда приказивања! (ВИДЕО)

Филм Василија Никитовића „Четири руже“ током првог викенда приказивања у биоскопима широм Србије био је најгледаније остварење са преко 15.000 гледалаца.

Милош Самолов и Гаги Јовановић (Фото: Синефест/Филмстар)

„Срећан сам што је публика препознала енергију и поруку филма и што се позитиван тренд наставља после пуних премијерних пројекција. Мислим да сам са додатним сценама које су снимљене непосредно пред почетак биоскопског живота филма учинио да „Четири руже“ буду још ближе и још занимљивије млађој публици“, рекао је редитељ Никитовић.

Крими драма са елементима комедије, „Четири руже“ у биоскопима је почела да се приказује 5. децембра у Београду, Новом Саду, Нишу, Крагујевцу, Краљеву, Шапцу, Ужицу, Бору, Обреновцу, Лесковцу и другим градовима широм земље.

Ова крими драма прати главног јунака Тарзана који из провинције долази у престоницу покушавајући да нађе своје место међу урбаним градским ликовима који се окупљају у локалном клубу. То му донекле и полази за руком и нико неће наслутити да се иза његовог питомог лица крије велика тајна. Свака ноћ у клубу Четири руже памтиће се по нечему. Међутим, баш ова ноћ, у којој Тарзан изненада нестаје, за собом ће повући  низ  догађаја који ће до јутра свима њима променити животе.

У филму играју Драган Гаги Јовановић, Срђан Жика Тодоровић, Борис Миливојевић, Милош Самолов, Милутин Милошевић, Гордан Кичић, Нада Мацанковић, Соња Колачарић, Драгана Дабовић и други.

Пето издање Косово и Метохија међународног филмског фестивала (КММФФ) биће одржано од 11. до 14. децембра у Дому културе Грачаница.  Прочитајте ОВДЕ  све детаље.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА