Најновије

ХОРОР! УСТАШЕ У СПЛИТУ ПРЕТИЛЕ КЛАЊЕМ: "Заклаћемо те не будеш ли скинуо мајицу" (ВИДЕО)

Директор ватерполо клуба Црвена звезда Игор Милојевић открио је детаље после шокантних сцена које су његови ватерполисти доживели у Сплиту.

Александро Краљ (Фото: Јутјуб)

Ватерполисти Црвене звезде нападнути су током боравка у једном сплитском локалу пред утакмицу са Морнаром. Милојевић је, гостујући на ТВ Прва, причао о немилим сценама у Хрватској и обелоданио шта се тачно тамо десило. Звездини ватерполисти су у нападнути у суботу, да би у Београд стигли у јутарњим сатима у недељу. 

- Имали смо кратак брифинг, они су уморни и под великим стресом и шоком. Алесандро Краљ је доста утучен. Било је доста необјективног писања од стране хрватских медија, где су, на онако мало шаљив начин, покушали да опишу доста драматичну ситуацију - рекао је Милојевић за ТВ Прва. 

- Играчи су ми рекли да то није било нимало безазлено. Они су у добром физичком стању, али психички нису. У шоку су - додаје Милојевић. 

Голман Звезде Алесандро Краљ је добио фрактуру носа и морао је да скочи у море "како би се спасао". Милојевић је рекао да су поменутом Краљу, који је скочио у море, претили клањем. 

- Заклаћемо те не будеш ли скинуо мајицу - претили су Краљу, а препричава Милојевић. 

Директор Звезде је објаснио целу ситуацију из локала у Сплиту. 

- Они су седели у кафићу, што је обичај када одемо у неку страну земљу. Били су прекривени јакнама, обучени “цивилно” и нико није био у дресу. Сандро (Краљ) је имао испод јакне обележје Звезде. Конобар им је пришао и питао их “Шта то тражи овде?” - рекао је Милојевић и наставио: 

- Играчи су сматрали да исто тако како се осећају Хрвати у Београду они могу да се осећају у Сплиту. Када су видели да ту нису добродошли кренули су да напусте локал. Конобар је звао “своје” и одједанпут се појавило њих петорица - казао је Милојевић. 

Он се присетио ситуације када су Сплићани дошли на гостовање у Београд и додао да су они тада "нарушили клупску етику јер су носили гаће Торцида", а на питање констатацију водитељке програма "да им није фалила 'длака са главе' Милојевић је то потврдио и додао "да никада ни неће".

Хрватска полиција је привела хулигане у Сплиту. Погледајте ОВДЕ.

Извор: B92

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Напад у Сплиту на играче Црвене звезде

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА